| IsabelaIssa a întrebat:

Cu ce iti poti colora parul mov, in afara de spray?

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Albastrul de metil se face verde în funcţie de nuanţa părului şi de felul cum e îngrijit.
Violetul de genţiană se găseşte la farmacie şi costă până în 6-7 lei. O să iasă roz doar dacă părul are tente de portocaliu sau e blond decolorat. În rest, iese mov şi necesită 2-3 aplicări, dacă eşti şatenă-brunetă.

8 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Vopsea permanentă sau nuanţator (ard părul).
O opţiune simplă, ieftină şi sănătoasă e violetul de genţiană (se curăţă la câteva spălări)

| IsabelaIssa explică (pentru AikkoxD):

Si unde se gaseste asta? Sper ca nu are alte reactii cum e la albastru de metil sa se faca verde.

| IsabelaIssa explică (pentru AikkoxD):

Multumesc :*

| AikkoxD a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Cu plăcere happy

| AikkoxD a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Albastrul de metil se face verde în funcţie de nuanţa părului şi de felul cum e îngrijit.
Violetul de genţiană se găseşte la farmacie şi costă până în 6-7 lei. O să iasă roz doar dacă părul are tente de portocaliu sau e blond decolorat. În rest, iese mov şi necesită 2-3 aplicări, dacă eşti şatenă-brunetă.

| Deliα a răspuns:

Violet de geantiana

| oananecula a răspuns:

Vopsea

| IsabelaIssa explică (pentru oananecula):

Pai vopsea, dar ce vopsea, ca eu nu gasesc culoarea asta la vopsele.

| Georgiiiiiii a răspuns:

Cu Violet de Metil...il gasesti la farmacie, eu de acolo mi-am luat si am dat vreo 3, 4 lei pe el nu mai tin minte si acesta chiar te face violet nu ca albastrul de Metil dar se decoloreaza dupa cateva spalari..cred ca stiihappy Succes!happy