| pynnk a întrebat:

Cu ce m-as putea epila la subrat sa tina mai mult timp.ma fac cu lama pentru ca ca sunt alergica la crema sad si creste foarte repede cu aparatul imi este frica, doare foarte tare. sfaturi ceva? va rog frumos :*

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu masina de ras electrica pentru femei arata ca asta: http://www.google.ro/......tp?/imgres dar schimbi capul rotativ sa nu te doara la sub brat.

| BombonicaXD a răspuns:

Cu ceara sau cu benzi, iar daca dintr-un motiv anume nu le poti folosi incearca epilarea cu zahar, pe care o poti face chiar acasa.O cana cu zahar, una cu apa si o lamaie mare e tot ce iti trebuie.Storci lamaia peste zahar,pui pe foc, apoi adaugi treptat amestecand, apa, si amesteci pana cand constati ca are o consistenta asemanatoare cu ceara, iar daca e prea groasa mai pui apa.Eu o folosesc si chiar imi place.Bafta!

| AtateaConditii a răspuns:

CU benzi.

| frikk a răspuns:

Cu un "ciob" devil

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru frikk):

devil raule.

| frikk a răspuns (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

A NU love strucklove struck! dom'şoară big grinbig grin sarumâna pentru "complimentul" de mai sus (ahh nu stiu daca se pune semnul acesta) :-)/\:-)
:-)/\:-)

phbbbbt aoleu. rolling eyes

Aoleo smug mi te-a "pişcat" ceva ANUMe?laughing

Te bat.:-l

love strucklove strucklove struck "periculoaso"batting eyelashesbatting eyelashes

Aww.ce vaca esti :X

| GummyBear05 a răspuns:

Banda epilaroare