| DyanneDolce a întrebat:

Cu ce mă pot epila pe mâini? Aş vrea să încerc cu cremă depilatoare dar cât durează până îmi creşte din nou? Şi care este o marcă mai bună?

15 răspunsuri:
| Archangells a răspuns:

Soda caustica ai incercat? ca bonus iti smulgi si parul din cap de durerelaughing

| StefiM a răspuns:

Mie imi ia cam 2 saptamani jumate-3 sa imi creasca si ma iau cu crema de la farmec care este foarte buna si nu e decat 8 lei o gasesti in supermarkethappy

| AriannaAri a răspuns:

Eu ma epilez atat pe maini cat si pe picioare cu epilatorul, parul creste mult mai incet decat daca te faci cu lama sau crema.

| anadark84 a răspuns:

Foloseste benzi depilatoare. Sunt ok cele de la Farmec. Nu te da cu crema sau lama! Va creste si mai mult si mai gros!

| ingerasdulke15 a răspuns:

Vreau sa spun ca ma fac cu bigul si imi creste foarte usor am o saptamana de cand sunt facuta si dabi se vede. poti incerca poate ai acelasi noroc ca mine.

| jess179 a răspuns:

Veet este cea mai buna, nu doare si nu este foarte scumpa.

| Useeeer124124 a răspuns:

Cea mai buna este de la Veet. Nu prea recomand desi are acelasi efect ca si lama straight face Creste repede si da impresie de fir gros... Dureaza cateva zile pana iti creste iar. Poti incerca de la Veet, cea " parfumata" pentru ca miroase groaznic.

| Licurici_2266 a răspuns:

Am o prietena care se epileaza pe maini si folosete epilatorul. Se observa ca nu ii creste repede, desi e dureros la inceput, senzatia dispare in timp. happy

| Hangover a răspuns:

Sincer cu crema depilatoare si lama nu incerca..serios chiar nu incerca. iti zic eu pentru ca sunt bruneta si am incercat cu lama de ras si a inceput sa creasca in 2 zile si mai gros ca inainte, si chiar mai des.De prin Mai numai cu lama m-am facut si mereu trebuia sa ma facsad plus ca uram faptul ca urma sa creasca mai negru mai gros si mai des. Cel mai bine este prima data sa te duci la salon sa te faca cu ceara pentru ca e Sfantalaughing. Cosmeticianca este profesionista si va sti ea cum sa te facahappy Dupaia o sa vezi ca o sa-ti creasca mai subtire si mai rarhappy Daca nu iti permiti sa mergi din 3 in 3 saptamani la salon dupa prima data cand ai mers la salon poti continua sa te faci cu epilatorul insa la ambele ai grija sa iti ingrijesti pielea dupa aia sa nu iti iasa bubite sau altceva. Si depinde de pielea ta cat de mult se va inflamawinking Eu azi m-am facut pe maini pana la umar cu epilatorul pentru. prima data si pot sa iti zic ca este al naibii de dureroscrying straight face. Asta pentru ca afost prima data pentru mine cu epilatorul si ca dinainte m-am dat cu lama si radacina firului fiind mai groasa acum si firul mai groz plus ca firele s-au bagat sub piele durerea este si mai ingrozitoarestraight face insa rezultatul este divin love struck am niste maini super fine acum! love struck Insa mi s-a inrosit pielea asa ca am sa caut pe net cum sa-mi hidratez pielea dupa epilare ca sa nu imi apara cosuri si bubite pe piele mainestraight face te pup, si sper ca te-am ajutat si tine minte...nu te face cu lama sau crema pentru ca firele vor creste mai negre mai groase si mai dese. Doar nu vrei sa fi o maimuta nu? kiss love struck pa'pa

| o1OCXsss a răspuns:

Pai,de ce vrei sa te epilezi pe maini. Este un lucru foarte nasol, intr-adevar nu arata bine parul pe maini, dar totusi tu il tai, intr-o saptamana doua iti creste iar si atunci cand iti creste arata super nasol, crede-ma si ca sa-l dai iarasi jos trebuie sa astepti pana creste mare[si arata urat]. Deci asta ar veni sa nu-l dai jos! Funda?

| unDESTEPT a răspuns:

Ai putea incerca cu Scotch.

| dragusana a răspuns:

Iti jur o marca ft buna este Farmec desi brandul nu are un design foarte atragator produsele sunt mai bune ca vichy sau altele. totodata eu ce produs am achizitionat fie deodorant piciore sau creme de maini sau sampoane au dat poate cele mai bune rezultate si totodata sunt la un pret foarte acesibil.iti recomand cremele lor depilatore si multe alte produse mie mi se pare miraculoase!

| pichangaful a răspuns:

Creste destul de repede. prea frica sa incerci cu epilatorul sau ceara?

| Princess1000 a răspuns:

Crema epilatoare actioneaza la fel ca si lama de ras, adica indeparteaza doar la suprafata, ceea ce nu dureaza decit maximum 2 zile, poti folosi o crema care actioneaza pina la radacina, aici te vei bucura de un rezultat mai indelungat, circa citeva saptamini.In ce depinde marca o poti alege in functie de ce tip de piele ai. Bafta!

| IzzaFlawless a răspuns:

Ei bine, eu folosesc crema de la Veet. Daca ai pielea sensibila, trebuie sa-ti iei crema Veet albastra, iar daca nu, oricare. Acuma depinde si de tipul tau de piele. In general, parul tine cam o luna, chiar 2. La mine tine pana la o luna jumatate. happy Eu iti recomand crema de la Veet. O vei folosii cu incredere, vei vedea.happy