De exemplu ai putea sa te imbraci cu niste blugi, o camasa vintage si o vestuta de blana deasupra si poate niste botine. Daca preferi sa fi mai extravaganta poti purta o rochita de preferabil cu maneca lunga, deoarece e iarna un cardigan/bolero scurt dar de efect, ca geaca poti opta pentru untrench, dresuri groase negre cu model iar in picioare ori botine ori ugg scute, depunde de cat de eleganta e rochia! Sa ai o intalnire frumoasa si sper ac ti-am fost de ajutor! Atentie la accesorii sa nu fie exagerate la rochie as opta pentru un lant scurt cu un pandantiv iar la vestuta din blana cu un lant lung cu un colt sau o pana si poti incerca bratari din lemn, sunt foarte cool si baschtele sunt simpatice iar de asemenea machiajul sa nu fie exagerat poti incerca unul mineral
Ca gentute poti opta pentru unele mici si simpatice gen Zara sau chiar o genta plic la rochie
Pai unde te duci?
Ceva sexy dar si serios in acelasi timp adica nici prea prea nici foarte foarte.Trebuie sa fii putin misterioasa nu sa oferi totul pe tava
Ai putea sa-ti iei ceva mai extravagant pe dedesubt si la inceput sa fii mai imbracata apoi usor usor sa sa iti dai jos ce ai pe deasupra si sa sochezi prietenul/a Dar ai grija nu prea ''dezbracata'' nu da bine.Fii putin sexi si misterioasa
sper ca ti-am fost de folos.
Nu pot sa-ti spun exact ce vestimentatie adica pantaloni sau rochita pentru ca nu stiu locul unde mergeti. Daca imi spui o sa-ti dau o idee mai clara!
te pup:*
Daca te duci la un concurs poti sa.ti iei asa: Niste blugi stramti ti o camasa imi lunga si cu curea la piept si in picioare niste botine ...sau daca vrei imi sexy poti asa: niste colanti cu o bluza cu decolteu, bluza sa fie o culoare bleu si colanti albi sau negri si in piciore ori UGG ori botine sper sa.ti fie de folos
michyy întreabă: