Buna! colgate dar orice pasta merge sa te speli ti se albesc doar daca te speli vreo 3 luni in fiecare seara si diniaeta daca te speli 1 saptamana nu ti fac albi draguta daca dinti sunt de natura galbeni nu poti sa ti faci albi numai cu un fel de crema speciala pentru albirea dintilor.pa, pa
Colgate e cea mai buna si dupa o spalare mica pe dinti ti se albesc putin :X
Cred ca cea mai buna pasta este TotalCristal
app...ca sa ai dinti cu adevarat albi pune si pe ea(sau oricare alta) dicarbonat
Bunica mea folosea la concursurile de miss cand era tanara putin bicarbonat.Nu mint.Serios.Incearca macar.
Poti incerca holiwood smile sau cum se scrie si in 3sap ti-SE VOR ALBI putin DINTI! dar garantez ca o sa se observe
Eu ma spal cu mentadent whait, si o data la 2 zile cu o pasta anumit care albeste dintii se gaseste numai in farmacie, dar daca consumi cafea, vin rosu sau fumezi raman patati nu se mai albesc oricat ai vrea!
Foloseste bicarbonat.stiu ca o romanca a castigat un concurs de ``cei mai frumosi dinti `` ea folosea bicarbonat pentru ai mentine albi >
Direct la dentist.stii cum ti face? alb imaculat. dintii nu se albesc. daca nu fumezi si totusi ai nuanta mai inchisa decat la alti poti sa te dai peste cap. e ca parul din cap.esti blonda, nicidata nu o sa iti creasca roscat, decat cu vopsea, respectiv doar la dentist iti schimbi culoarea.
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun o sa fi multumit
Sper sa te ajute
anakondabaa întreabă: