| DotPunct a întrebat:

Cu ce pot acoperi cosurile cand ma duc in oras? Mai ales ca mi le-am stors crying
Maine ma duc sa ma tund si nu vreau sa-mi iasa cosurile in evidenta asa tare

16 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Cu fond de ten. Funda? Te rog.Mersi.

| krys1616 a răspuns:

Buna!:*
Fi atenta, prima oara te dai cu un corector(poti sa'l cumperi de la farmacie cu maxim 8 leiwinking ) dupa ce acoperi cosurile cu corectorul da'te cu fond de ten pe toata fata, incepand de la frunte dupa nasul dupa obrajii.Atentie,nu intinde fondul de ten pentru ca mai mult il iei decat sa il intinziwinking, mai degraba il tamponezi usor cu mana pana intra in piele dupa intinzi usor cu mana.
Si nu'ti mai stoarce cosurile doar daca sunt cu cap albwinking
Sper ca te'am ajutat :*
Funda? happy

| crisbebe a răspuns:

Pai ai putea cu un corector dar sa nu dai prea mult ca se vede portocaliu;
ai putea cu fond de ten dar sa iti dai pe toata fata dar nu exagerat;
ai mai putea cu fard de obraji si pari si asa mai stralucitoare;
De obicei se acopera cu pudra sau fond de ten(o crema care are cloareaq pielii). Dar ca sa iti treaca si sa nu mai ai deloc poti sa dai zilnic pe cosuri cu spirt.

| carminaburana43 a răspuns:

Apoi acum daca tot ai facut ce ai facut nu-ti fie rusine si pune peste ele cit timp vei fi in oras fond de ten.Pe care apoi o speli cind vi acasa.

| Dominicc a răspuns:

Incearca cu pasta de dinti, cel mai repede daca nu ai ceva farmaceutic.
Aplici pe fata un strat si o lasi pana se usuca. Apoi te speli cu apa calda. (mai intai de tot, cureti fata cu apa calda).

Sau cu zeama de lamaie. Nu am incercat a 2'a varianta dar stiu ca prima merge, la mine a mers, cand aveam 16 ani am folosit-o de cateva ori, aveam niste cosuri care tot asa. si ma enervau. Nu e' de durata dar tine cateva ore.

Apoi ia-ti ceva de la farmacie, sunt atatea. Poti lua un sapun cu sulf si te speli regulat. Apoi o alifie sau. Una de curatare si una de hidratare, de la sulf se usuca piele uneori, depinde de ten.

Nu le poti acoperii in intregime, raman semne rosii.Pasta de dinti trage lichidul din piele si usuca cosurile, o sa ai impresia ca arde putintel, nu e nimic grav!

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Fond de ten corect aplicat dar nu strat de 2 degeterolling on the floor

| Anonim1596 a răspuns:

Daca ai la indemana un baton corector si dupa ce il aplici te dai cu fond de tenwinking

| MarianFCD a răspuns:

Pai daca te gandesti la pudra sau fond de ten, sa nu faci prostia asta! N-ai ce sa le faci, asteapta ca o sa iti treaca (banuiesc ca esti in perioada de pubertate, toti am trecut prin asta big grin). Chiar trece de la sine, pe bune!

| madutza2468 a răspuns:

Daca sunt pe fata poti sa le acoperi cu fond de ten, pudra, corector. Daca nu vrei sa folosesti fond de ten poti folosi corector dupa care pudra. sper ca ti-am fost de folos

| Bebitssaa a răspuns:

Greseala a fost ca le-ai strans, se poate sa iti ramana urma...straight facebaton corector, Nu stiu daca merge daca nu ai corector incercaa cu fond happy

| Dyanita a răspuns:

Eu iti recomand sa folosesti o crema sau o lotiune de fata.Sa o folosesti inainte de a te pune sa dormi.Iar maine sa te dai cu fond de ten, acopera foarte bine. Sper ca ti-am fost de ajutor

| sweetluly a răspuns:

Fond de ten

| pink13 a răspuns:

Cu fond de tenthinking ar fi sincer o solutiehappyplizz fundita sigur daca se poatehappypuup:*:*

| Sweetstrawberry02 a răspuns:

Hmmm, foloseste o crema anti-acnee.sau da-te cu o pudra/fond de ten!
:*
Funda?

| euugen a răspuns:

Date cu fond de ten dar nu prea mult ca te inrosestiwinking

| Oana9292 a răspuns:

Incearca crema de galbenele. o aplici pe portiunea pe care ai strans cosurile (asta daca nu ti-ai facut rana), o lasi aprox o ora dupa care te speli pe fata. ar trebui sa mearga.