Buna, incearca crest whitestrips, sunt la un pret accesibil si albesc dintii vizbil in cateva zile.
Am auzit ca uleiul de cocos folosit la periajul dintilor ajuta la albirea lor si ii lasa foarte curati. Personal n-am incercat dar de cateva luni eu mananc nuca de cocos si am observat ca dintii mei s-au albit considerabil. Altceva n-am schimbat in rutina mea de spalat pe dinti.
Ai mai putea sa folosesti benzile de albire sau o pasta de dinti pentru albire ( colgate optic white ) dar e posibil sa-ti sensibilizeze dintii.
Iti recomand sa mergi pe natural o vreme si sa vezi daca esti multumita de rezultate ^^
Pastele de dinti SPLAT gasite in farmaciile SensiBlu fac minuni! Le folosesc de ceva timp si se vad clar diferentele.
Pai eu ma spăl prima data cu bicarbonat și zeama de la lămâie, le amestec și pun pe periuța, după aceea ma spăl cu pasta de dinți.
Este posibil acest lucru daca freci dintii cu bicarbonat, dar ti-as sugera mai bine sa folosesti zeama de lalamaie sau un albus de ou, acestea 2 sunt cele mai naturale moduri de a albii dintii fara a afecta smaltul dintilor. Sper ca te-am ajutat