Blugi inchisi gen negru daca ai si ca tricou sau camasa sa fie alba
Faza cu lookul cocalaresc sa stii ca pleca mai degraba de la luciul ala. E de ajuns ca sunt rosii, mai sunt si luciosi si au si capsele alea, mi se par prea incarcati, kitschiosi. Articolele de imbracaminte nu trebuie sa iasa foarte mult in evidenta. Plus ca musamaua aia nu e durabila. Mi s-ar parea mai ok ceva de genul http://www.tzoale.ro/ghete-alessandro-biaggio-g4-rosu-797.
Si referitor la intrebare mi s-ar parea ok asa
- pantaloni gri din sweat (scurti/lungi), maiou alb cu sapca rosie sau maiou rosu si atat. Asta ca tinuta de zi, comoda.
- blugi nu prea inchisi, cu turul putin lasat (scurti/lungi) si camasa rosie in carouri (ideal cu niste albastru), asta asa mai casual.
Ia astea ca pe niste indicatii ca pana la urma mai conteaza si stilul tau, bugetul si ce reusesti sa gasesti prin magazine.
Inteleg unde bati insa din pacate va trebui sa te contrazic, desi nu in Romania, acel luciu e la moda in america.Pana si vedetele gen JB il poarta, deci nu e cocalaresc, ca romanul il vede asa, este partea a 2 . Apreciez totusi ca esti sincer.
Cu niste blugi + tricou/camasa sau cu niste pantaloni sport negri si un tricou
Daca adidasii sunt rosii, cel mai bine ar fi sa ii asortezi cu o sapca sau chiar cu tricoul, dar in nici un caz cu pantalonii. Dupa parerea mea cel mai bine ii asortezi cu o pereche de pantaloni negrii sau albi si un tricou rosu.