| Crs a întrebat:

Cu ce pot purta o perche de cizme pana la genunchi, fara toc, de o culoarea bleumarin (la intuneric par negre) tinand cont ca merg la un majorat? S-ar potrivi unui majorat, chiar daca nu au toc? Cizmele sunt simple dintr-un material care imita bine pielea.

12 răspunsuri:
| Crs explică:

Fara fuste ca nu port si nici nu am. poate o rochita ceva. din lanica, tricotata. thinking

| Crs explică:

Ma gandeam la un mmachiaj simplu al ochilor, rimel, o dunga de tus cu o mica codita si un fard intr-o culoare deschisa si calda. bej maroniu. ceva putin de tot si un ruj rosu sau roz thinking

| Paris a răspuns:

Nu concep o petrecere fara tocuri, asa ca parerea mea este ca nu, nu merg la majorat. ca tinuta de zi, cizmele in genul acesta sunt super ok, asortate la o pereche de colanti, blugi si cu orice top, camasuta, bluzita. happy Sunt f usor de purtat

| vintageheart a răspuns:

Pai cizmele le poti purta pe pantaloni negri sau colanti(de preferabil negru), o bluzita si un accesoriu bleumarin sau o geanta bleumarin.Parerea mea

| cosima11 a răspuns:

Cu blugi f stramti sau la o fusta merg super.chiar daca nu au toc sunt ok happy daca tu esti feminina [si sunt convinsa ca esti] arata chiar f bine:*

| andreea4ever a răspuns:

Ia-ti niste colanti negri(sa nu iti fie frig), o fusta neagra si o bluzita bleumarin sau sau neagra si gri.
Sper ca ti-am fost de ajutor!:*

| andreea4ever a răspuns:

Daaaaa
Super ideea!

| cristina_6456 a răspuns:

Le poti purta cu o pereche de blugi, o fustita, pantaloni scurti nerge cu aproape orice si eu am o pereche asemanatoare

| moonY a răspuns:

si daca n'au toc, de ce n'ar merge la majorat? eu am fost si'n adidasi la petreceri, da' nu erau d'alea cu tenta cocalareasca, sa fiu privita ciudat ca n'am tocuri...
cizmele tale merg cu orice, nu stiu sa-ti alcatuiesc tinuta, ca nu stiu ce haine ai prin sifonier.
sfat IMPORTANT: nu tranti multe accesorii si nu te machia in exces! cu niste cizme d'astea imitatie de piele, pn la genunchi, daca esti machiata cu tone si impodobita, nu pot sa'mi imaginez decat ca'i fi de pe centura.
asa ca, ai grija

| moonY a răspuns:

pai... opreste'te asupra unei parti a fetei: iti scoti in evidenta ori ochii ori buzele. daca alegi pentru ochi ce ai scris, renunti la ruj.sau macar nu ruj rosu.

| ZambescSiGata a răspuns:

Ia-ti niste colanti negri si o rochita stramtatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu niste colanti si o fusta in volanehappy bluza pe umeri