Vor trece de la sine dupa ce treci de adolescenta doar un procent mic de adulti au cosuri pe fata.Asta e adolescenta.
Ai aici cateva leacuri "babesti" pentru ele si sunt foarte ieftine.
http://www.eva.ro/......40797.html
Du-te la farmacie si spune-i farmacistei ca vrei o crema buna pentru cosuri
Nu te da cu nici o crema de la farmacie, bla bla... n-o sa vezi nici un rezultat. Am incercat zeci de creme scumpe/ieftine, care cica erau de calitate (se vedeau rezultate din primele zile etc...NU!
Da-te seara cu zeama de lamaie pe fata, sisi stai asa pana dimineata, sau amestesca apa cu miere si zeama de lamaie si da-te pe fata. Stai cu compozitia vreo 15-20 de min apoi spala-te.
Bafta, o sa dea rezultate fara sa bagi 100 de mi de creme in fata ta, si fara sa dai o gramada de bani.
Buna. du-te la farmacie si cere skinoren. si in functie de cat de avansata este acneea intreaba farmacista care ti s-ar potrivi mai bine skinoren cel sau skinoren crema. tin minte ca mie asa mi-a recomandat dermatologul si este foarte bun. consta in jur de 30 de lei
Nu da cu nimic pe fata, lasa-le asa, nu pune mana pe ele dupa ce ai pus pe altceva, evita praful. Daca nu iti trec te poti da cu pudra de argila. O poti gasi in farmacie.
anonim_4396 întreabă: