| namer a întrebat:

Cu ce sa imi hidratez buzele? Am incercat produse cosmetice speciale si din cele naturiste(mierea).

7 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Incearca sa te dai cu crema de galbenele. da cele mai bune rezultate:* succes. si sa nu iesi deloc din casa fara sa fi folosit un balsam,:* nivea e chiar bun

| Dianna_8523 a răspuns:

NIVEA cu siguranta ramane cel mai bun happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de masline. Il folosesc de vreo` 2 ani, mai ales iarna. Am mereu buzele moi si catifelate. Ti`l recomand si tie!:*:*:*

| Hmmmm a răspuns:

Si eu am aceasta problema.adica mi se usuca buzele f repede.eu folosesc balsamul de buze de la nivea non-stop(atat in casa cat si afara). il folosesc pe cel albastru inchis deoarece asta imi place cel mai mult.acum folosesc doar asta si am buzele f bine hidratate si nu mi se mai usuca niciodata asa.cat despre miere...am folosit si eu dar stii cum? ca si pe o masca.adica am aplicat-o pe buze si am asteptat circa 5 minute dupa care am spalat-o de pe buze cu apa calduta. a dat si asta rezultate dar nu la fel de bune ca balsamul de buze.

| DiannaDi a răspuns:

Nivea happy intr-un ambalaj verzui.pe loc se vad rezultate si e doar 10 lei

| MissCamelia a răspuns:

In fiecare seara, inainte de culcare, aplica ceva hidratante pe buze ( balsam de buze). Nu te spala pe fata cu sapun sau ceva care sa contina SLS, iti va usca buzele rau. Balsam de buze sa folosesti mereu, nivea verde sau alverde.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| mhmaddie a răspuns:

Daca ai buzele foarte uscate (ai si pieliti pe ele) atunci trebuie sa le exfoliezi, si apoi sa le hidratezi. Pentru exfoliere iti recomand sa amesteci o lingurita de miere cu putin zahar, pe care sa o masezi pe buze cam 1-2 minute, apoi sa o lasi asa inca 2 minute, dupa care iti clatesti buzele cu apa calduta si aplici balsam de buze. Preferatele mele sunt Nivea, Garnier si TIS (este farmaceutic).