Gasesti in farmacii produse specifice pentru problema ta
Intrebi farmacista si iti recomanda ea ceva bun...
Gasesti la Plafar " Plant activ balsam dupa plaja cu ulei de catina '', asta a folosit fiica mea cand a venit de la mare, recomandat de medicul de familie.
Pai mai intai exfoliaza cu un gel de dus exfoliant sau cu faina de porumb apoi aplica o crema hidratanta ( crema ultra-nutritiva de la Garnier e cea rosie sau Nivea Smooth Body Milk) sau incearca cu ulei de copii mici(Dalin sau Johnson Baby).
Este o crema in Kaufland, sau la plafar :''plant activ balsam dupa plaja cu ulei de catina '' Si eu am avut aceasta problema, pe piept, cred ca te si ustura un pic . Incerca acesta crema e foarte buna deoarece are in compotzitie uleiul de catina, care are propritatzi de regenerare a pielii arse, distruse. Balsamul costa in jur de 2 lei, sau 2, 50 bani, chiar daca e foarte ieftin e si foarte eficient. succes!:*
O crema foarte hidratanta. Daca te-ai ars foarte rau la soare poti lua de la farmacie vitamina A uleioasa si masezi pe zonele afectate.
Crema de dupa plaja. Eu dupa plaja folosesc Garnier Ambre Solaire "Dupa Plaja" si nici nu ma mai arde piele si nici nu se decojeste asa urat.
kalakkas întreabă: