| mardeamor a întrebat:

Cu ce sa ma dau sa nu se mai vada asa rau vergeturile? plec la mare peste 4 zile si nu stiu cu ce sa ma dau acolo sa mai le ascund putin.fondul de ten se ia pe haine e naspa iar autobronzant nu stiu care ar putea asa repede sa mi le mai ascunda sau daca e bun. un sfat va rogsad

4 răspunsuri:
| Drinni a răspuns:

Draga meahappy... 9 femei din 10 au vergeturi inclusiv manechinele si totusi au au cautare. o sa vezi ca la mare o sa zaresti corpuri foarte diversificate si chiar vergeturi la niste fete foarte dragutehappy. nu e nici o rusine.si eu am si toate colegele mele.defapt toate fetele pe care eu le cunoschappy. exista un fond de ten pentru fata si corp iar daca vrei sa le maschezi un timp mai indelungat folooseste un autobronzant eficient. dar cel mai bine bucura-te de corpul tau asa cum e elwinking. sper ca ti-am fost de ajutor. te pup:*laughingfundita?laughing

| Xonia a răspuns:

Cand o sa te bronzezi nu o sa se mai vada asa rau

| Madalina_5058 a răspuns:

Autobronzantul cred ca ar mai remedia putin problema insa daca o sa te bronzezi la mare nu o sa se mai cunoasca.Multa bafta si distarctie placuta la mare.

| Clever a răspuns:

E din cauza statuluihappy. Incearca sa il dai in judecata ca poate castigilaughing si cu banii obtinuri iti faci o operatiesmug ee, ce zici?smug