| adelina00 a întrebat:

Cu ce sa ma imbrac de Revelion? Sunt disperata! O saa il fac cu niste colegi. nimic interesant o sa stam acasa dar o sa fie ceva frumos si nu stiu cu ce sa ma imbrac! va rog ajutati-ma! dau funda!:*:*

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Incearca asa: dresuri negre, fusta neagra, un tricou, cardigan, un colier cu margele, cateva bratari, un inel, cercei.

| RoXyRaLu a răspuns:

Poi,mie imi place stilul mai simplu.O pereche de blugi negri stramti si o bluza sau tricou roz/galben/albatru sau alb, cu o esarfa in ton peste, cu niste tenisi din aia misto sau adidasi mai...la moda. Daca esti stilul mai elegant poti sa iti pui :o roghie pana la genunchi...nu chiar rochie,o bluza mai groasa si mai lunga,o pereche de colanti pana la glezne,mai subtiri,negri si niste chete mai scurtute, gri ar merge. Sper ca te-am ajutat! Paaaaa:* Funda, plssspuppy dog eyes

| thegirl1 a răspuns:

Goala

| Madaliinaaa a răspuns:

O pereche lunga de colanti si o bluza lunga ( mai speciala big grin ). Cateva accesorii si vei fii superba! Sarbatori fericite! :*

| diamar a răspuns:

Pai:
1.O bluza neagra cu o fusta lunga/scurta de alta culoare, iar de aceeasi culoare sa-ti pui si niste brizbrizuri
2.O rochie galbena cu niste accesorii mov
3.O bluza cu volanase albastra si cu o fusta alba, cu o curea albastra
4.O rochie neagra cu un bolero sclipitor si niste accesorii de culoarea boleroului.
Craciun fericit!

| laura29i a răspuns:

Uite aici. E o colectie cu rochii rosii: http://www.honolulu.ro/rochii-de-revelion-rosii/

Se spune ca rosul aduce noroc;)