Ai putea sa mergi imbracata asa: o camasa alba cu un papion rosu, o perecge de pantaloni ( nu chiar colanti) pentru a.ti baga camasa inauntru, opincute iar parul ar fi frumos dat cu placa ( lasat pe spate-->da un aer de maturitate ) sau impletit. Acum depinde de tine, asta este parerea mea. te pup draga, succes.
P.S. Daca te.am ajutat funda te rog.
De ce nu ma lasa sa iti dau funda? Tie vreau sa ti-o dau
Depinde cum vrei tu. Daca vrei mai formal poţi sa te îmbraci cu o cămaşă şi o fusta/blugi. Mai ales dacă aveţi uniformă la scoală aia. Dacă vă lasă casual poţi sa te îmbraci cu un tricou + plover daca e mai frig, nişte blugi/o fusta idk
Eu am tot 12ani jumate( trec a sasea ) şi ma imbrac cu nişte blugi +un tricou şi plover daca e mai frig, dar eu sunt la liceu, acum depinde. sa fie în bafta ta.
Eu eram stresat in prima zi de a9a de outfit si pana la urma m-am dus la sacou, camasa, pantofi etc si cand am ajuns acolo toti erau in hanorace si shoes. Mi-o cazut fata.
Buna pai poti sa te imbraci cu ce iti place tie, de la o camasa pana la un tricou alegant si le poti asorta cu blugi, cu o rochie, sau niste colanti negri, mult succes
Buna, ai putea sa te imbraci cu camasa alba, cravata rosie, si o fusta neagra, cu pantofi, si la par ar fi frumos sa fii impletita, bafta!
Pai poti incerca o camasa in carouri cu fusta si niste conversi sau poti incerca o bluza din dantela(gasesti in h&m la 60 de lei ceea ce e accesibil cred.) cu fusta neagra si balerini cu imprimeu floral
Încearcă o cămașă mai largă însoțită de niște colanți sau de niște blugi mai subțiri. Și ia-ți teneși sau shoeși pentru că merg la orice. Baftă!
Ai putea sa mergi imbracata asa: o camasa alba cu un papion rosu, o pereche de pantaloni ( nu chiar colanti) pentru a.ti baga camasa inauntru, opincute iar parul ar fi frumos dat cu placa ( lasat pe spate-->da un aer de maturitate ) sau impletit. Acum depinde de tine, asta este parerea mea. te pup draga, succes.
P.S. Daca te.am ajutat funda te rog.
Sunt din Brăila, scuze de intarziere. De la CNGMM
Ar fi mai frumos cu o camasa alba, papion de fete cu buline negre, pantaloni negri, opincute negre si impletita spic. Funda?