Buna! Uite aici cateva tinute super pentru scoala:
Tinuta 1:Camasa in carouri, pantaloni skinny negrii, tenesi
Tinuta 2:Bluza cu floricele,cardigan negru, blugi skinny, balerini negrii
Tinuta 3:maiou colorat,sacou, blugi skinny albastri, balerini
Tinuta 4:blugi taiati,maiou, jacheta, tenesi
Tinuta 5:pantaloni scurti de blugi,dres negru mat,cizme,tricou cu imprimeuri, vesta neagra
Si nu uita de accesorii! Un ceas colorat, un lantisor simplu sau o esarfa. :* funda?
Blugii cei de toate zilele( ar fi cool să fie noi)+balerini sau adidaşi+o bluziţă drăguţă, ar putea fi cu mâneci 3 sferturi, sau ai putea să îţi iei o cămaşă colorată(cu flori sau carouri, sau de culoarea pantofilor)
Oricum...nu te stresa, prima zi de şcoală nu cere cine ştie ce ţinute eleganţă. Îmbracă-te cum te îmbraci tu în fiecare zi.
Succes!
Dar si cu o camasa alba poti arata bine,dar depinde de model deci o camasa alba putin mai lunga daca e prea lunga adauga o curea subtire cu o pereche de blugi skinny si niste tenesi gen converse,balerini sau niste papuci oxford cum preferi cu toc sau fara.
Ai mai putea lua un tricou cu dungulite sau maieu, alb-negru, o pereche de blugi sau o fusta in culori inchise gen asa:http://www.polyvore.com/......kirt/thing
http://www.polyvore.com/cgi/thing?id=39317293
si cel mai bine ar sta cu o pereche de balerini simpli.
Un tricou cu imprimeu sau maieu cu o fusta sau blugi, un cardigan pe deasupra daca vrei sau sacou si cu o pereche de tenesi sau niste cizmulite.
Succes
Păi...Pantaloni albaştrii (3 sferturi)cu modele, un tricu alb cu ştrasuri şi o jachetă de blugi. Poţi să îţi iei cam ce pantofi vrei.
Heyo!
Si eu trec tot in clasa a 8 -a, uite cum o sa ma imbrac eu, pentru ca, chiar daca am uniforma, la noi in prima zi poti merge imbracat cum vrei.
Am sa port un top negru, iar pe deasupra mi-am luat un sacou casual, din material moale, de culoare grena, pe care o sa le asortez cu niste blugi rupti [ ieeei ], si tenesi sau poate niste botinute dragute.
Totusi, icnerca sa nu te duci cu decolteuri exagerate sau tocuri, pentru ca la scoala chiar nu merita.
Pa, pa!
P.S.: Trebuie sa ne punem pe invatat, anul asta examenele
Pai ai putea sa te imbraci dragut, dar si in limita decentei, adica nu in fustita scurta sau un tricou fooartee decolat. Ai putea sa-ti pui o pereche de bluci draguti, cu o bluzita, un tricou simpatic, sau o camasuta in carouri. Ai putea sa-ti pui si o esarfa, sau un lantisor mai lung, foarte dragut. Deasemenea ar merge si o vestuta draguta sau o cravata pusa la caterinca! Sper sa-ti gasesti tinuta perfecta si succes la scoala!:*:*
BaiatulDePeTPU întreabă:
Mariand67 întreabă: