| Magdalena234 a întrebat:

Cu ce sa ma imbrac la ziua unui coleg? happy Am 14 ani si nu vreau blugi si tricou straight face asa se imbraca toti + mergem la restaurant. puppy dog eyes
Am pus si mai jos o intrebare dar o mai pun o data poate primesc mai multe raspunsuri >:" PS: poate o sa ploua. happy

26 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Rochita! pe care o porti cu tenisi, balerini, bocanci sau tocuri si o geaca de piele sau sacou.

| Fatamuntilor a răspuns:

Rochita pana la genuchi, sandale cu toc (2-3 cm)O geaca deasupra.
Nu conteza ca ploua, oricum e inauntru, nu?

| doggy123 a răspuns:

Eu spun sa-ti iei o rochita si fa-ti o coafura faina

| KRISTINAxo a răspuns:

Daca vrei sa pari mai diferita, imbracate cu blugi si ia-ti ghete. Daca ploua si e mai racoare, iti iei un tricou mai lung cu o jacheta deasupra si cu o esarfa. Sau daca vrei sa iesi in evidenta mai bine iti faci o anumita "coafura " Gen asta > https://www.youtube.com/watch?v=6VcYTvknrVw&list=UUTbcqRZbv_KPL4LvG6uaIUw [ Are mai multe coafuri pe canalul de Youtube al tipei ] sau asta > https://www.youtube.com/......tps?/watch Eu mi le-am facut si sunt super usoare si chic.

| Magdalena234 explică (pentru KRISTINAxo):

Tocmai am zis ca nu prea as vrea blugi straight face

| KRISTINAxo a răspuns (pentru Magdalena234):

Atunci de unde sa stiu eu ce ai tu in sifonier. Iti sugerez atunci o rochie, dar nu lunga, cu niste ghete cu platforma, o vesta din aia micuta pe blugi deasupra. Iti pui un colier mai lung si unul mai scurt sa dea o impresie. Cateva bratari, o poseta mica si o coafura ca cele de mai sus. Alta alternativa dintre asta si cea cu blugi nu gasesti. lmao.

| iorgalorena a răspuns:

Cam cat ai da pentru imbracaminte

| Magdalena234 explică (pentru iorgalorena):

Nu cumpar haine noi laughing)

| IHEMM a răspuns:

De unde sa stim noi ce haine ai tu in dulap? Mare lucru daca asa se imbraca toti. Nu toti au haine la fel, nu vad unde-i problema, copil fara minte.

| Magdalena234 explică (pentru IHEMM):

Ia vezi cum vorbesti, copil ****. Ma scuzi :* Daca tie iti place sa fii ca ceilalti, apai mars in puii mei si fa-ti laba, n-ai ce cauta aici, capis? Copil fara minte? Cred ca ne-ai incurcat. ^^ Rareori injur asa, dar sa stii ca tu meriti dublu. Imi pare rau ca tu n-ai nici o chiftea in burta si comentezi de mine. De unde sa stii ce haine am eu? In puii mei, imi spui o imbracaminte si eu imi pot lua ceva asemanator, dar creierul tau e mai mic decat o boaba de fasole deci n-am ce sa-ti fac. Daca nu raspunzi intrebarii, chiar n-ai ce cauta pe acest site, muia naibii. Hai pa, javra ambulanta.

| IHEMM a răspuns (pentru Magdalena234):

Cu ce **** te ajuta pe tine sa te imbraci cu cine stie ce țoale la o petrecere de cateva ore? Iti da cineva bani daca esti diferita sau ce? Eu nu am astfel de dileme existentiale, draga mea, ma imbrac cum se imbraca tot omu', ca nu merg la bal. Altceva in afara de tricou si blugi daca ploua? Sunt fata si zau daca stiu ce altceva ai putea lua. Eventual as lua niste accesorii dragute. Dar ma rog, greu era sa-ti dai seama si singura ca poti proceda la fel.
Fata draga, doar mai sus ai zis ca nu vrei sa-ti cumperi haine noi. Ce dracu, hotaraste-te.

| anonim_4396 a răspuns (pentru IHEMM):

Chiar trebuie sa injuri si sa te faci de ras in felul ista?

Nu vreau sa-mi cumpar haine noi, exact, pentru ca am destule haine. Nu imi pasa daca tu te imbraci in fiecare zi cu o pereche de blugi si un tricou, ei bine eu nu am un still asa jalnic ca al tauwinking Daca tie iti place sa fii ca restul, treaba ta. Mie nu imi place sa fiu ca toti ceilalti. Hai cius

| Magdalena234 explică (pentru anonim_4396):

Si eu am injurat foarte urat dar deja e enervant/a, ca habar n-am ce gen e Ihemm oh go on adica pnm, daca ea/el se imbraca tot timpu cu aceleasi haine sa fie sanatoasa, mie nu imi place sa fiu ca altii, ca doar nu-s copie straight faceImi place sa fiu originala, sa nu fiu ca ceilalti. oh go onj

| IHEMM a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu cum sa-ti spun, dar persoana cu care discut mi-a adresat insulte precum "muia naibii" si "javra ambulanta". Ti se pare ca a facut un gest onorabil si numai eu am vorbit urat, nu?

Pai da, mai fata, asta iti spuneam. Cum vrei sa iti spun un tip de imbracaminte deosebit daca nu stiu ce haine ai, ce stil ai?! Si n-ai tu de unde sa stii cu ce ma imbrac eu in fiecare zi, asa ca nu-i cazul sa apelezi la replici de clasele primare.

Nu stiu ce doamne iarta-ma intelegi tu prin original. Nu zic sa iti iei blugi si tricou alb. Un tricou cu un imprimeu simpatic, blugi negri si niste tenisi, plus ceva accesorii si deja NU AI CUM sa fii la fel ca ceilalti. Imposibil sa se imbrace cineva la fel ca tine, doamne.

Altceva... daca tu n-ai idee cum sa-ti asortezi propriile haine, noi de unde am avea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru IHEMM):

Mai copii, mai ales IHEMM nu vreau sa ma bag intre voi, dar daca tu ai alt stil nu inseamna ca stilul ei este mai prejos! Si in plus, tu ai inceput sa jignesti! Ca ea a continuat asta este o alta problema, dar adminii tot va vor vede-a si va vor pedepsi pe amandoihappy Zii faina

Ba, daca nu iti convenea intrebarea, nu vad rostul raspunsului tauwinking Sunt altii care pot raspunde, puteai sa taci, da? :*

| Magdalena234 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc ca ma intelegi. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Magdalena234):

Ok, eu iti recomand sa te imbraci cum vrei tu! Si ce daca mai sunt altii imbracati asa? Eu ma imbrac cum vreau eu nu cum vor altiiwinking

Ceilalti pot sa raspunda in continuare, n-ai treaba cu ei.
Am pus o intrebare in primul raspuns. Daca mi-ai fi raspuns, ti-as fi dat ceva sfaturi. Simplu.

| Emily990 a răspuns (pentru Magdalena234):

Daca tot zici ca esti asa de diferita, ar trebui sa stii singura cum sa te imbracilaughing)

| Magdalena234 explică (pentru Emily990):

Scumpa, cer doar niste idei. Nu ma imbrac cum spuneti voi, calma :*

| SPaul203 a răspuns:

Incearca o rochita cu umprimeu floral cu o jacheta de blugi si conversi(sau balerini sau niste botine dragute)

| justdrD a răspuns:

Poti sa iti iei o rochita, nu trebuie neaparat sa mergi in pantaloni.si oricum, la restaurant, iti trebuie o tinuta mai eleganta.