| dyddyyyx18 a întrebat:

Cu ce sa spal o bluza pe care am scapat putina oja? Pls, am nevoie cat mai repedeee. :-s
p. s.: raspunde daca stii, nu asa ca sa iei niste puncte.

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Freaca locul patat de oja cu putina acetona, apoi cu apa calda si dero.Lasa sa se usuce si daca mai e nevoie, repeta procedeul pana iese pata de totwinking

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Incearca inainte sa o speli sa stergi cu o bucata de vata imbibata cu acetona locul in care ai patat bluza cu oja.Acetona curata oja si ar trebui ca pata sa dispara.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In locul in care ai varsat oja da cu acetonabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă nu niște acetona, freacă locul respectiv cu putina acetona și după spală bluza ca sa nu rămână miros de acetona. Ai grija la material sa nu iasă.
Hristos a Înviat și Paste fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu incerca cu acetona. am patit si eu asa... mergi la magazin si spune`i la vanzatoare sa iti dea o solutie pe nume DEXAL si nu vei avea nicio problema. succes:*

| nick57 a răspuns:

Daca materialul din care este reaizata bluza este din fibra naturala, pata iese usor cu acetona. Daca insa este material sintetic, sorry, dar singura solutie este foarfeca...(Am glumit!). Sper sa o poti scoate! Best wishes!

| mary a răspuns:

Nu stiu... in acetona? serios incearca sa stergi pata cu acetona.

| dyddyyyx18 explică:

Merci tuturor de sfaturi, o sa le incerc.
@anonim, ca magazin ma azi? poate marti sa incerc la magazin, da marti o sa fie prea tarziu. Mie imi trebuie luni seara. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stearsa cu tiner sau diluant pe urma spalata.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cu acetona sau diluant. Apoi o speli normal.