Este sapunul clearasil special pentru fata, sau sapun cu sulf din farmacie, nu incerca sapunurile clasice de maini si corp din comert
Pai du-te la magazin acola te uiti la sapunuri si le vezi! sun multe la alegere si poti sa intrebi pe cineva ce sapun e bun pentru fata ta, sau uitete la televiyor si poate gasesti o reclama cu un sapun de maini car te poti spala pe maini si pe fata.
Daca vrei sa ai o igiena corecta a fetei. te sfatuiesc sa iti cumperi un gel de curatare. o lotiune tonica si o crema hidratanta cu factor de protectie uv 15. si o sa vezi ca pielea ta va arata mult mai bine.si la fel te vei simti si tu
Pe fata nu e indicat sa te speli cu sapun, cu un gel de curatare, mai bine. Dar daca te referi la sapunul cu sulf, anti-cosuri e sapunul ''Borax'' se gaseste in farmacii si costa cam 2 lei. Am ''descoperit '' in Kaufland, un sapun extraordinar, in 3 variante, una e facuta din faina, oua si are ceva particule de grau din ea, a doua e din ceai verde, si are particule de semintze de ceai .parca, iar a treia e cu alge si sare din ceva mare. si are in ea ceva alge. le'am cumparat pe toate trei deoarece sunt foarteeeeeeeeee ieftine 1, 5 lei. naturale, si bune fara prea multe chestii toxice, e intr'un ambalaj din care se vede un pic si din sapun, si scrie pe ambalaj '' Glycerine soap AROMA :NATURAL ELEMENTS, with Green Tea Leaves.''
miroase destul de bine, doar aia cu faina si oua areun miros de oua, :-p, dar nu miroase asa de rau, e bun si pentru peeling de fata , daca iei sapunul si cu aia freci pe fata, dar daca vrei doar sa te speli, iti umezesti mana si iti curetzi fata. e minunata, si naturala! [preferata mea e aia verde, cu semintze de ceai verde, miroase mai bine ca celelalte, iar pe aia cu faina o folosesc pentru gomaj, pentru corp.] pupicii :*
Dove este un sapun foarte bun.Eu una nu am probleme. Daca ai si probleme cu cosurile foloseste sapun cu sulf (gasesti la farmaciile naturiste). Dar depinde foarte mult de tenul tau.
Depinde ce fel de ten ai. Daca e normal atunci te poti spala cu Dove.
Daca ai probleme( gen: gras, acneic, f uscat) atunci ai nevoie de altfel de produse speciale pentru tenul tau
Nu e bine sa te speli pe fata cu sapun mai bine te demachiezi (daca te machezi) clatesti cu apa, apoi poti folosi un gel de curatare si produse pentru prevenirea imperfectiunilor, asa vei avea un ten curat
Sunt foarte multe săpunuri pe piata, dar unele iti pot face mai mult rau decat bine.
Iti recomand sa înlocuiești sapunul normal cu sapun natural.
Eu folosesc pentru un sapun natular pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Sapunul este o calitate net superioara la toate sapunurile, ma ajuta sa controlez excesul de sebum si e foarte foarte bun pentru cosuri, dermatita seboreica, psoriazis, eczeme etc, sunt foarte multe.
Iti garantez ca dupa ce folosesti odata sapunul de la Thursday Plantation, o sa devina sapunul tau zilnic…. preferat.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: