Pai eu flosesc destuld e des autobronzante fff puternice(ma fac ca si o negresa)
si ma pun in apa fierbinte iau un burete si ma apuc sa frec fara sapun
Si cam in 2-3 ore il dau jos pe tot
Desi mai raman pete mici ca si cum ai fi arsa in cateva locuri...
E cam plictisitor sa tot freci o zona atata timp.
ps:daca vrei sa nu simti nu apasa tare din prima, apasa treptat si iti va amorti respectiva zona si nu vei simti durere deloc
Pfff, crede-ma e super greu, nici nu vreau sa-mi amintesc ce am patit eu pana sa-mi scot bronzul! Stateam cu orele in apa fierbinte, chiar m-am oparit o data, ma exfoliam intr-una, faceam gomaj si tot nu am reusit sa-l scot, pana cand mi-a venit ideea sa ma frec cu inalbitor (fara clor) . Am stat in cada 30 de min, timp in care m-am tot frecat. Mi s-a inrosit putin pielea, dar am scapat de bronz. Eu nu iti recomand sa folosesti metoda asta, nu stiu ce piele ai, daca e sensibila te poti alege cu alergii sau chiar cu lucruri mai neplacute, plus ca pe eticheta inalbitorului meu scria ca nu treuie sa intre in contact cu pielea . Ma bucur ca am scapat fara alte probleme, nu mai folosesc autobronzante in viata mea! Mai bine la plaja, sau in cel mai rau caz la salon!
Daca nu faci nimic in privinta asta, vei scapa intr-o luna/2 de bronz, incearca sa-ti exfoliezi cat mai bine fielea pentru a scapa de straturile superficiale, stai in apa calda, foloseste o crema abraziva si poate cine stie, nu ajungi la solutia disperata de a folosi inalbitor...
Incearca sa stai 1 h in cada si dupa sa iti exfoliezi piele bine. dar totusi exista riscu sa se ia in unele parti si in altele nu ...succes
Pff...) si eu sunt NEAGRAA si nu stiu cum draq sa scap de el
in unele locuri zici ca nu m-am mai spalat de ani
cred ca o sa stau o ora, doua la clor
Daana_3623 întreabă:
DaciaRomania întreabă: