Eu zic sa iti faci mai bine niste moate mai mari si apoi ti le pui in parul ud, dupa baie. ma rog sti tu sa le aplici. iar cand ti le dai jos iti dai cu putin fixativ ca sa se fixeze mai bine.
Spuma ondulator si putin fixativ daca vrei sa stea mai mult timp
sau
impletestel in codite mai mici dar parul sa fie ud si usucal cu placa de intins parul si apoi despletestel
Pai scrie chair acolo
Rapid
Vrei ca parul sa arate perfect in numai 15 minute? Aplica pe suvitele umede spray fixativ cu fixare foarte puternica, apoi ruleaza-le pe bigudiuri mari. Usuca-le timp de cateva minute cu foehn-ul si lasa-le libere, fara sa insisti cu pieptanarea. Bucle lejere
Aplica pe parul umezit o spuma de modelare cu fixare puternica. Apoi ruleaza suvitele una cate una pe bigudiuri flexibile si usuca-le atent cu foehn-ul. Desprinde bigudiurile si fixeaza buclele pulverizand un spray fixativ pentru par ondulat.
Cu drotul, si eu mi-am facut parul cu drotul si arata exact ca a ei, numai ca eu am parul mai scurt si culoarea mai inchisa . fundita?
Te dai cu un pic de bere si iti pui parul pe bigudiuri, ramai vreo 2 ore cu ele(e de ajuns) si ti le scoti...iti aranjezi un pic parul cu pieptenele si gata! stai linistita, mirosul de bere nu se va simti deloc, insa frizura ti se va mentine un pic mai mult!
Rapid
Vrei ca parul sa arate perfect in numai 15 minute? Aplica pe suvitele umede spray fixativ cu fixare foarte puternica, apoi ruleaza-le pe bigudiuri mari. Usuca-le timp de cateva minute cu foehn-ul si lasa-le libere, fara sa insisti cu pieptanarea.
Bucle lejere
Aplica pe parul umezit o spuma de modelare cu fixare puternica. Apoi ruleaza suvitele una cate una pe bigudiuri flexibile si usuca-le atent cu foehn-ul. Desprinde bigudiurile si fixeaza buclele pulverizand un spray fixativ pentru par ondulat.
. ce greu este! scrie acolo daca te uiti tu mai bine!
Poti sa incerci cu ondulatorul, insa nu iti recomand pentru ca risti sa ti-l arzi urat.Personal, am niste bigudiuri verzui de la oriflame(fara sa fac reclama)care sunt foarte bune, moi si pe care le pui de seara pe parul ud iar dimineata e foarte cret si se mentine toata ziua, chiar si a-2-a zi. Ceau:*
Cu bigudiuri in forma de spirala, sau cu drotul. dar trebuie sa pui parul asa, in spirala!
Iti cumperi niste bigudiuri care le bagi in priza si se incalzesc costa 60e dar nu mai ai treaba ce fixativ sa iti distruga parul ce spuma care la fel iti trica parul te speli la cap usuci parul dupa iti pui bigudiurile stai cu ele in cap depinde cat vrei sa te tina mai mult sau mai putin ...si asa ai sa ai bucle ff frumoase naturale si un par curat nu imbaxit de la spuma si fixativ... e cea mai buna solutie
anonim_4396 întreabă:
Denisa întreabă: