Eu am luat un sapun dove si ma spal d 4-5 ori pe zi pe fata cu el
in 3-4 zile mi-au disparut
e o solutie buna si p vreme d criza
Incearca crema Zineryt.
Sau poti incerca o masca pentru. cosuri :
http://www.romedic.ro/masti-antiacneice-pentru-cosuri-0P14208
Eu pentru a scapa de cosuri bag crini [crini albi de gradina nu din magazin] in spirt si ma fac cu spirt pe cosuri... Mie imi functioneaza.
Bafta!
E un fel de cremă, "Clean & Clear" se cheamă. E foarte bună în primul rând că şi previne apariţia coşurilor.
Cumpara de la farmacie Zineryt,e foarte bun si se vad rezultatele dupa cateva zile.Ti-l recomand fundita?
Buna.Eu folosesc AVON CLEARSKIN Immediate Response Blemish Cleanser(Nettoyant anti-imperfections). Este un gel pentru curatarea si tratarea petelor si cosurilor.Trebuie sa il folosesti o data pe zi.La mine chiar da rezultate.Bafta:*
Eu de cosuri am scapat intotdeauna si foarte repede cu stikul de ceai verde de la Oriflame. E foarte eficient. Iti usuca cosul si imediat dispare. Incearca si nu vei regreta.
Ar fi bine sa speli tenul dimineata si seara si sa folosestiprosopul curat mereu sau prosoape de hartie de unica folosintza a si inca ceva nu atinge mainile si nimic altceva pe fata in acest timp pentru ca pe maini se ascund cei mai multi microbi fa ce tziam spus si o sa fie bine
Clerasil. E foarte bun.
Folosit dimineata si seara timp d o saptamana ai s vezi rezultatele xd.
Eu mi-am cumparat d la Amway din gama beautycycle un gel anti-cosuri ...la mine functioneaza
Nu e problema de spalat
ca asta o fac regulat...
am folosit aknesol...sh a functionat cateva zile apoi. iar au aparut
de la eritroacnol miau iehsit niste pete...
acum sa vad ce rezultate da Zinerit
iobita21eLla întreabă:
DaciaRomania întreabă: