Pentru a-ti creste parul te poti duce la farmacia naturista si ii ceri farmacistei un sampon pentru cresterea parului si pentru a-l avea drept nu este alta solutie decat sa ti-l indrepti tu. Nu exista sampon care indreapta parul. Eu de exemplu eu am o perie cu feon(2 in 1) si nu distruge parul cum o face placa si e foarte buna(Imi ramane parul drept pana la urmatoarea spalare).Dar tot necesita sa iti faci o masca macar o data pe saptamana. De ex eu imi dau cu galbenus de ou(+ o lingura de ulei) si las aprox. o ora pe par, apoi ma clatesc. Sunt multe masti in functie de fiecare tip de par pe care le poti face tu. Cauta si tu pe google si gasesti foarte multe.
Uleiul de ricin accelerează creșterea părului, dar pentru a-l îndrepta, nu prea ai soluții eficiente. Dacă-ți bagi permanent, ți-l distrugi de tot, iar cremele/măștile/șampoanele/balsamurile/etc. din comerț nu prea fac mare lucur, decât dacă ai părul aproape drept. Placa e singura soluție, dar trebuie să ai grijă și cu aia, că arde părul dacă o folosești prea des și dacă nu folosești un spray protector.
Buna. Cumnata mea are parul ondulat, si ca sa-l aiba destul de drept foloseste sampon si un fel de sprei pentru a-ti face parul intins. Il are destul de drept! Eu am parul foarte cret, si din pacate nu-mi folosesc acele produse, doar cu placa. Depinde cum ai tu parul. Poti sa mergi la un coafor si sa intrebi daca au ceva produse. Bineinteles, chiar daca nu ti-l face foarte drept, poti sa dai putin cu placa, si gata! Sper ca ti-am fost de folos.
Pentru a-ti creste parul te poti duce la farmacia naturista si ii ceri farmacistei un sampon pentru cresterea parului si pentru a-l avea drept nu este alta solutie decat sa ti-l indrepti tu. Nu exista sampon care indreapta parul. Eu de exemplu eu am o perie cu feon(2 in 1) si nu distruge parul cum o face placa si e foarte buna. Dar tot necesita sa iti faci o masca macar o data pe saptamana. De ex eu imi dau cu galbenus de ou(+ o lingura de ulei) si las aprox. o ora pe par, apoi ma clatesc. Sunt multe masti in functie de fiecare tip de par pe care le poti face tu. Cauta si tu pe google si gasesti foarte multe.
Poti sa mergi la coafor si ti-l poate intinde,, permanent " sau sunt tot felul de sampoane/balsamuri cu ajutorul carola it poti intinde cu feonul si peria. succ :*
Pentru cresterea parului ulei de ricin iar pentru a fi drept. gasesti in comert diferite produse pentru par drept