| Lari_Lumi_1980 a întrebat:

Cu ce te poți epila jos?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu ceara sau cu lama.
Nu recomand crema, care poate fii foarte iritanta, pe o suprafata atat de sensibila.

| SilentRain a răspuns:

Cu bricheta

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

:O Trebuie incercat

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca sa combini bricheta cu spirt laughing)

| sofisis a răspuns:

Ceara, crema, lama, aparat...

| Lostlyric a răspuns:

Ceara este extrem de dureroasa in zona aceea ca deh, e o zona sensibila. Iar daca nu ai ganduri sa mergi la un salon sa te epileze cineva priceput, iti recomand lama. Crema poate dezvolta reactii alergice iar cu aparatul nici nu se pune problema!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu mâna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce suporti. :))
Aparatele de ras sunt o varianta dar mi se pare enervant sa te faci atat de des (alea barbatesti, precum gillete mach 3 sunt bune ), ceara traditionala e dureroasa si trebuie sa suporti si temperatura ridicata, ceara de zahar e mult mai ok pentru ca nu necesita o temperatura foarte ridicata si nu mi s-a parut dureroasa nici in zona intima ( eu foloseam ceara simoun ) dar in saloane cred ca te pot face cu ceara de zahar rece, eu prefer aparatul electric dar nu cred ca toata lumea suporta durerea aia ( dupa un timp te obisnuiesti cu durerea si nu o percepi la fel de insuportabila, poti sa mergi la salon sa te faci cu ceara de cateva ori si dupa sa incepi cu aparatul de ras ). :))

Exercitiile de respiratie pentru gravide, focusarea pe altceva, muzica sau videoclipurile amuzante care te fac sa razi te ajuta sa suporti mai bine durerea sau cum zicea cineva, cateva shot-uri de vodka te rezolva. :))

https://www.reginamaria.ro/......u-travaliu

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare