| dididedediu a întrebat:

Cu ce v-ati imbracat in prima zi de scoala?

17 răspunsuri:
| IateyourCookie a răspuns:

Blugi, skateri, un tricou turqoise cu "i need holidays" si un hanorac gri...

| pwp a răspuns:

In pantaloni, maiou, cardiagan si tenisi Converse.

| tuGatita a răspuns:

Niste pantaloni obisnuiti (nici blugi nici colanti, ceva intre, habar nu am cum se numesc), mocasini, un tricou si cardigan ca era frig.

| EvelineFgm55 a răspuns:

Blugi tenesi un tricou alb si sacoul:d

| positivity a răspuns:

Uniformă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blugi, tenesi, maieu thinking, era chiar o zi atat de importanta incat sa port tocuri? Pentru unele da.

| MalleusMaleficarum a răspuns:

M-am uitat în treacăt la ştiri, şi am rămas tâmpită; toţi puştii cordiţi îmbrăcaţi la şcoală care mai de care, în tocuri ( am văzut-o pe una purtând pantofi Nightwalk de la JC, WTF), rochii scumpe, puştani de 16-17 ani cu motociclete, aşa ceva...
Şi doar pentru câteva ore...cât de superficiali şi proşti putem să fim...
Ura mea pentru rasa umană se înteţeşte pe zi ce trece.
Şi ca să-ţi răspund şi la întrebare:
Într-o cămaşă cu nişte blugi şi nişte adidaşi (shoesi).
Ceva simplu şi potrivit pentru la şcoală, să nu arăt ca ultima borfetă.

| tuGatita a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Da ai dreptate. am vazut la liceul meu astfel de specimene care mai de care mai aranjate, tocuri, parca se duceau la nunta sau la discoteca. baieti care au stat o ora sa isi aranjeze parul..penibil. ce conteaza scoala? cui ii pasa ce are de zis preotul la deschidere? noo..toti trebuie sa vada tinutele lor de clovni!

| Ella3133 a răspuns:

Cu un sacou alb, un tricou tot alb cu Madonna, blugi albastrii si conversi albii cu desene roz si movhee hee

| NoShit a răspuns:

Cu pijamale

| Sashavalentine a răspuns:

Uniforma. Adica fusta neagra, cravata albastra, vesta neagra, camasa alba si cam atat thinking Dar in timpul scolii ma imbrac in blugi, camasa si vesta.

| adee25 a răspuns:

Blugi,camasa,cravata rosie si balerini.P.S:am vazut niste fete cu fuste mini la scoala si cu tocuri. Unde locuiesc eu, atunci era ff frig.Saracele fete! Voiam doar sa te amuz putin! Bafta in noul an scolar!happy

| honeybunny13 a răspuns:

Eu m-am imbracat cu un maieu alb cu un imprimeu bleu peste o camasa alba cu nasturi aurii bagata in pantaloni asa mai bufanta si niste pantaloni mov stramtii iar in picioare niste opincute crem cu o genta rosie cu crem si parul drept si putin tapat sus oricum a fost super asi unghiile nude si pe buze roz deschis natural

| Jessie530 a răspuns:

Blugi,tricou,si o camasa peste, descisa, temnisi...si cam atat...

| Decode49 a răspuns:

Uniforma, la liceul meu nu se permite altfel. Blugi, camasa alba si cravata rosie si vesta neagra.

| kidduţa18 a răspuns:

Balerini, blugi, tricou şi un cardigan.