| LoryM22 a întrebat:

Cu ce va epilati in zona pubiana? Dupa cat timp creste? Am inteles ca firele de par pot taia/intepa prezervativul.thinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te faci cu aparatul de ras firele vor avea radacina din ce in ce mai puternica, nu te va tine mult, parul se va extinde si va fi foarte dureros daca vei incerca cu ceara calda. Cel mai bine este sa te duci la cosmetica sa te epilezi cu ceara calda.winking
De taiat prezervativul nu am auzit si nici nu cred ca este adevarat big grin
Daca vei incepe sa te faci cu ceara parul se va rari si va creste dupa o perioada mai lunga de timp, acum depinde si de persoana si depinde si daca te faci doar cu ceara sau bagi si lama, ceea ce nu ti-as recomanda.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cu ceară.
După două - trei săptămâni.
Părul crește diferit de la o persoană la altă.
Firul de păr nu este atât de dur să perforeze prezervativul.
Pa, pa.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca un barbat se rede zilnic, va avea barba foarte aspra. La fel este orice zona paroasa a corpului.
In zona pubiana nu trebuie si nu este indicat sa te razi atat de des. Atunci nici firele nu se vor intari atat.
In ce priveste prezevativul: care se gaureste de la u fir de par, ce siguranta iti confera? Foloseste din cele mai rezistente, altfel problema ta cea mai mica va fi daca se gaureste de la firele de par sau nu!

| gynycola a răspuns:

CU CEARA CALDA, NU AM MAI AUZIT PE NIMENI CA FIRELE DE PAR SA PERFOREZE PREZERVATIVULhttp://www.TPU.ro/design/images/emoticons/106.gif

| laur94 a răspuns:

Iti pui 2 prezervativewinking

Întrebări similare