De la ceara am trecut la epilator... A fost mai greu la inceput...Acum ma fac cu aparatul fara probleme.
Eu am incercat cu aparatul Braun dar nu suport durerea.Ma duc de fiecare data la cosmetica si ma fac cu ceara.
Cu ceara calda, rece sau daca nu suporti durerea cu crema veet este foarte faina si nu irita.
Salut anna eu merg la salon si ma fac cu ceara. e foatre buna pentru ca iti creste parul mai greu si mai subtire. adevarul e k la inceput cam doare, dar pe urma te obisnuiesti bafta...
Nu ma epilez pe maine. dar iti recomand sa te epilezi cu aparatul.chiar daca doare mai tare. dar iti creste greu
Cu ceara se ia mai bine parul, si cand creste cateva fire foarte mici, cu aparatul de epilat, ca nu doare cand sunt cateva si foarte mici. eventual da cu pudra praf ca sa nu fie pielea umeda, si intinde mana tare ca doare mai putin da cu o crema dupa, ca sa treaca roseata mai repede
Stiu ca e dureros cu aparatul dar cum a spus si carla te obisnuiesti cu durerea dar oricum ceara este o alternativa mult mai buna, ea smulge din radacini, este mai usor de suportat, nu te mai chinui tu acasa si in 10 minute esti gata cu niste banuti luati ce-i drept dar e mai ok cu ceara
Am inceput cu epilatorul. E dureros la inceput... dar frumusetea necesita sacrificii. Acum e in regula, zero probleme.Bafta!
Cu epilatorul Braun la inceput a fost mai dureros dar te obisnuiesti.si stiu la ce lungime nu doare... m-am invatat
cretzufinish întreabă: