Eu am cea mai uratra uniforma dar sunt si cea mai mica eset o rochie cu maneca lunga in carouri abe cu albastru cu guler alb si nasturi sus cu un sort albastru cu volanase
Raspuns Anonim nu te mai da mare cu tinuta ta chiar daca porti botine sau pantofi cu toc ff inalt! x:]
Eu n-am uniforma, slava Domnului
Ca altfel, cred ca m-as fi mutat din clasa respectiva
NU suport camasile
Sacou nu port niciodata, dar poate daca as fi obligata ar merge, cu chiu cu vai )
In fine, eu o sa imi iau blugi skinny, probabil niste tenisi, si un tricou colorat
Cu uniforma. sacou negru, fusta gri in carouri, vesta la fel si cravata la fel. si bluza alba bineinteles.
Si uniforma mea e naspa:fusta sau pantaloi negri sau albastru inchie, cu camasa lila, si vesta si sacou visiniu :-&da oricum nimeni nu o poarta
Sacou negru, bluza alba, blugi... tenesi si atat Cam asta e uniforma la mine
Blugi camasa si sacou. E prima zi de liceu asa ca macar sa fac o impresie buna si in plus nu ne lasa sa intram in liceu fara uniforma.Sunt la Liceul Dunarea din Galati si am un sacoub albastru.
Unifoarma scoli... E uratica in afara de cravata. Fusta pana la genunchi, cu camasa lunga, cu sacou albastru si cravata mov stralucitor, iar iarna fusta e inlocuita cu pantalonii de stofa lungi.Cam uratica!
Eu o sa ma imbrac foarte simplu: blugi, bluza/tricou alb/a, tenesi sau opinci, cred ca o sa imi iau si un sacou sau o vesta.
Pai presupun ca o sa iau fusta de la uniforma care este in caraouri cu gri si rosu balerini in picioare si un tricou rosu.