| ElenaMaria1 a întrebat:

Cu m-as putea sa ma machiez ca ochii mei sa para mai mari? Ce culori sa folosesc? Ochii mei sunt caprui.

Răspuns Câştigător
| di3tri a răspuns:

Pentru ochii mici, poti folosi cu incredere culori deschise, sidefate, dar si creioane colorate pentru conturul lor, cu care vei trasa linii orizontale usor alungite. Liniile nu trebuiesc trasate chiar la marginea genelor, ci la aproximativ un milimetru distanta de aceasta, usor ascendent catre partea exterioara a pleoapei. Albul creeaza iluzia optica de marire, deci il putem folosi cu incredere in coltul interior al pleoapelor. Creionul negru este interzis pentru conturarea interioara a pleoapelor deoarece el nu va face decat sa micsoreze si mai mult ochii.

Culori cat mai vii pentru ochii mici.

Poti folosi creioane colorate, sidefate cu care sa trasezi linii atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, in exteriorul acestora, depasind putin conturul natural inspre tample. Aplica fard deschis atat pe arcada ochiului cat si pe coltul exterior al pleoapei superioare, acolo unde de obicei umbresti ochiul in culori inchise. Foloseste rimelul in mare parte pe varfurile genelor, fara a le incarca.

3 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Încearcă-le pe cele gen smokey eyes (caută tutoriale pe net că găseşti cu sutele dacă nu ştii cum se face). În general ar trebui să accentuezi colţul exterior al ochiului cu culori contrastante.
La ochii căprui merg aproape toate culorile, în special cele maronii, gri, negru, roz sau nuanţe de portocaliu sau auriu happy

| Zazu a răspuns:

Trebuie sa te si pensezi in asa fel incat sa para mari. Ochilor caprui le merge culoarea prunei, rimel si o linie fina neagra pe pleoapa de sus.Nu incerca sa te machiezi in culori roz si bleu sau culori sidefate, o sa pari o varza care vrea sa fie zambila. Unei fete ii sta bine cand e machiata discret.Rimel si pensata corect.

| Scliparici a răspuns:

Eu am ochii caprui si ii am mica si ma dau cu creion de ochi si rimel atat si chiar imi fac ochii mai mariwinking