| 4Life a întrebat:

Cu par lung sau scurt (ma refer la fete) si de ce va place mai mult scurt sau lung?

16 răspunsuri:
| AlexandraCroft a răspuns:

Pai eu am o fobie.imi creste parul incredibil de REPEDE. ma tund eu ce ma tund dar in 2 luni il am la loc asa ca de nervi azi am fost sa ma tund bob scurt la spate. poti cauta imagini pe google.Am parul foarte des ff ondulat si lung si am impresia ca ma face slaba la fata;|. Intr-`adevar cu parul lung poti face multe coafuri interesante dar eu fara placa nu puteam face nimic.Si chiar daca se spune ca parul lung este simbolul feminitatii eu tot cred ca parul scurt este purtat de femei puternice si senzuale prin comportament si este foarte frumos sa porti altceva decat vezi la toata lumea aceeasi forma sau mai stiu eu ce.

| Angiutssa a răspuns:

Depinde de persoana. Exista fete carora nu le sta bine sub nicio forma cu parul lung, exista fete carora nu le sta bine sub nicio forma cu parul scurt.Frumusetea si feminitatea nu se masoara in lungimea parului.Eu personal il prefer mediu spre lung.Acum il am cam asa http://www.easy-hairstyles.com/images/long6-curly-hair.jpg (ma refer si la lungime si la textura) si sunt multumita.

| Lacoste a răspuns:

Aleg parul lung pentru ca este mai feminin.

| NoName8 a răspuns:

Parul lung este simbolul feniminitatii, nu stiu cum sa iti spun, e elegant, e frumos. E frumos sa ai parul lung si oricui ii sta bine cu parul lung, il intinzi pentru un look mai dur asa sau iti faci bucle pentru un look romantic... Parul scurt e pentru baieti, lasa-i pe ei sa il poarte...winking

caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara! lunggggggggggg ca al meu de un metrulove strucklove struck: este greu de intretinut, dar este o podaba data de Dumnezeu, si asa am sa il las pana...happy

| Bubble13 a răspuns:

Luuuuung...pentru ca eu am parul pana la umeri si de abia astept sa imi mai creascabig grinparul lung este mai frumos deorece poate fi aranjat intr-o gramada de feluri, in schimb cel scurt va sta mereu ciufulit si greu de prins sau de aranjathappy...ce zici de o fundita?

| Roxy a răspuns:

Eu as vrea sa ma tund periutza pe o parte:X.da nu ma lasa prieteni si parinti laughing.da oricum cred ca o sa imi fac cateva suvite rainbow ascunse in spate

| Bijou a răspuns:

Lung, bineinteles. Iti poti aranja parul cum vrei, il poti lasa asa, il poti coafa, ondula, coc, etc

| Șâret a răspuns:

Depinde...am vazut tipe care aratau in ultimul hal cu parul lung pentru ca nu-l aranjau. Daca nu-l poti ingriji, arata mai bine scurt, desi sunt o adepta a parului lung. happy

| yonutz1 a răspuns:

Lung = sexy big grin

| DiiXdii a răspuns:

Lung, deoarece poti sa-l faci drept, buclat, sal prinzi intr-o coada de cal, coc si tot ce e posibil si il poti face si scurt, in schimb daca e scurt nu poti face nimic cu el si trebuie sa astepti mult sa creasaca!

| flor31 a răspuns:

Par lung love struck, o fata trebuie sa aiba parul lung, ii creaza feminitate, multi spun ca este greu de ingrijit, dar nu este, chiar deloc.

| AlenaVictoriaMaria a răspuns:

Luuuuuuuuuuuuuung,am facut o prostie si m-am tuns scurt si acum apelez la extensii.

| GeOrGy2110 a răspuns:

Luuuuuuuuuung, cand eram mica il aveam scurt si aratam ca un baiat, dar daca tie iti place scurt n-am nimic impotriva

| HelloKitty88 a răspuns:

Lung pentru ca poti face cam orice cu el, arata bine si e si sexy big grin...

| idontknow_6236 a răspuns:

Eu am parul scurt si sunt happy cu parul meulove struck Poti fi feminina si sexy si cu parul scurt, parerea meatongue