Pai.oricui ii sta bine cu breton(bine, acum depinde si de forma fetei), dar acum e vara si` mno.e si greu de intretinut.
Pai depinde unora le sta bine cu breton dar altora fara. Oricum mie imi place mai mult cu breton.
Depinde de structura fetei. Nu oricine arata bine cu un breton. Eu una prefer fara breton, pare destul de enervant. Am avut si nu mai vreau
Eu prefer fara pentru ca bretonul este foarte greu de intretinut, trebuie intins tot timpul, si in plus se uleiaza foarte repede fata de restul parului.
Depinde si de stilul care il abordezi. Totusi, o data cu bretonul, e posibil sa iti apara mai multe cosuri pe frunte.
Depinde de fata ta... Daca tie iti place, atunci DA. Mie una nu imi sta bine cu breton.
Eu cred ca depilde de hainele pe care le porti mai mult:
-rochie lunga eleganta[breton]
-fusta cu bluza[breton]
-blugi cu bluza[fara breton]
-egari cu bluza, tricou, etc[breton]
-blugi[fara breton]
Adica orice haine in afara de blugi merg cu breton.
Blujii nu merg cu beton.
Eu te-as sfatui sa te faci cu breton adica multe haine merg cu breton.
Sunt frumosi si bluzii dar pedeasupra e vara adica cu blugi sie cald/
Eu te-as sfatui cu breton.
Bafta. Funda?
Cum vrei tu. Daca tie iti place sa ai breton il poti avea nu conteaza ce spun ceilalti daca tie iti place!
Depinde de structura fetei oricum ar sta bine si cu si fara asta este alegerea ta dar trebuie sa ne spui cum este fata ta plus ca poti sa cauti de ex (ce coafura se potriveste la fetelle rotunde)doar un ex. fundita te rog?
Alex10092003 întreabă: