| DAC a întrebat:

Cu sau fara sutien?
Afecteaza el sanii?

14 răspunsuri:
| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Depinde ce varsta ai.
Daca ai sub 16-17 ani spre exemplu nu te-as sfatui sa porti, dar la un momentdat o sa trebuiasca sa porti.
Sper ca am ajutat.:*

| DeeaLove08 a răspuns:

Cand esti in perioada de crestere si porti sutien, mai tarziu ti se pot lasa sanii(asa am auzit). adica eu am 13 ani si nu prea am sani si port doar bustiera. doua prietene de ale mele de aceeasi varsta au sanii la fel de mici ca mine si poarta sutien...:-|. adica pentru ce sa porti daca nu ai sani? :-| dar daca ai sani mari, chiar daca esti mai mica( cam 12-13 ani) si este necesar sa porti sutien nu cred ca afecteaza cu ceva.

| geoanarandi a răspuns:

Eu nu ies din casa fara pentru ca am sanii mici sh potr cu push-up ca sa para mai mari
sh oricum vara nu merge sa porti tricou fara sutien ca o sa ti se vada sanii
nu te afecteaza sutienul daca este marimea potrivita

| yumeee a răspuns:

Dacă ai sub 13 ani şi n-ai bustul prea mare ia-ţi mai bine o bustieră.
Nu ştiu cât afectează sânii, sunt tot felul de teorii cum că muşchii sânilor slăbesc şi ţi se vor pleoşti mai încolo dar... oricum se vor pleoşti chit că porţi sutien de la 12 sau 16 ani laughing.
Oricum, ideea e că e incomod. Dacă n-ai de ce, nu purta. O să te saturi de el.

| Lexii a răspuns:

Pai daca ai inca sub 14 ani si nu ai sanii foarte mari te sfatuiesc sa nu porti. Poti purta o bustiera cu burete(eu am purtat.o pana pe la 13 ani si o port si acum cateodata deoarece este mai comoda). Daca alegi sa porti sutien cauta unul bun pentru tine(Sa nu fie nici mare nici mic).
Totusi daca ai sanii mici nu are rost sa porti sutien, mai asteapta.happy

| DakotaRoyse a răspuns:

Cum crezi tu că e mai comod pentru tine. Dacă nu ai nevoie, îţi recomand pur şi simplu să nu porţi. Şi nu, sutienul nu afectează sânii dacă ai unul corespunzător. Purtatul unuia incomod, prea mic, prea mare, poate să afecteze fermitatea acestora (în timp, nu de pe o zi pe alta).

| RamiFlore a răspuns:

Eu una sunt de parere ca sutienul este necesar unei adolescente/femei.
Ajuta ca sanii sa nu se lase si sa nu aiba un aspect de nedorit.

| IoanaBogdana a răspuns:

Cu. eu nu pot suporta sa stau fara, dar nu stiu daca afecteaza cu ceva.

| mariamary a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Eu port din clasa a 5-a si am sanii mici si lasati.Acum am 18 ani.Acum nu stiu care este motivul sutienul, lipsa sportului sau genetica

| GoodIntentions a răspuns:

Depinde de marimea lor. daca sunt mici [sanii] o sa ti se lasa mai incolo dar poti purta o bustiera
daca sunt mari poti purta sutien. Daca nu te jeneaza

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Bustiera!laughing,da de la sutien ti se lasa sanii.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai sanii destul de maricei pentru un sutien, da! Si nu cred ca ii afecteaza, ba chiar ii protejeaza si le face aspectul mai estetic.winking

Papa!

| RObeRT_8698 a răspuns:

Nu nu.deci fara

| ioanacarmen a răspuns:

Pai afecteaza ca ti se lasa sani dar nu afecteaza cresterea lor...