Culoarea ochilor se schimba doar la bebelusi. Cand se nasc au toti ochii albastri.
In viata adulta, ochii albastri pot lua nuante de verde-albastrui, sau cei caprui sa aiba nuante galbui.
Ochii albastri in lacrimi au o nuanta foarte intensa de albatru.
Insasi lentilele de contact au diverse culori, deci este simplu, alegi si nuanta dorita pe linga dioptriile necesare.
O zi buna!
La mine se schimba culoarea ochilor in functie de anotimp. Toamna-iarna ii am mai verzui, iar vara ii am albastrii. La fel mi se intampla si cu, culoarea parului.
DE exemplu?
Vara culoarea se deschide din cauza luminii puternice si toamna se inchid la culoare dar numai la unele persoane
Aha
Te-ai prins draguto?
Putin.Mi-as fi dorit sa existe o metoda de schimbare a culorii ochilor.Eu i-am avut caprui si acum incep sa devina verzi si as vrea sa se mai deschida.
Doresteti cu adevarat asta si asa va fi
Ce usor ar fi
De unde esti?
Nu cred ca e posibil
Eu te-am intrebat de unde esti? ce nu e posibil?
BACAU,de ce?
Doar asa
Scuze Am inteles "de unde sti'
Nu se poate schimba, poate o nuanta putin mai deschisa sau mai inchisa depide de niste factori, dar nu permanent.
Da se poate schimba mai ales daca ai ochii albastri, cand te-ai trezit ai ochii albastri, si dupa anumita ora sau daca esti obosit se face verzi dar nu la toti.
Chimilica întreabă: