| Buburuzzaaa a întrebat:

Cum aș putea scăpa de coșuri? Nu am multe, am câteva dar se văd urât. Mai mult predomină punctele negre și cele albe din piele. Precizez că am un ten gras. Vreau ceva ce ați încercat : creme/soluții/măști preparate în casă.

Am folosit zineryt, măști cu argilă, igienă cu săpun cu sulf, cutaden. A ajutat la început dar după au apărut iar.

Ce aș putea face să scap de ele?

Fundă! happy

5 răspunsuri:
| Buburuzzaaa explică:

Am fost la dermatolog și mi-a recomandat zineryt care a funcționat un timp și după a apărut iar.

| Buburuzzaaa explică:

Am folosit și cremă de gălbenele și n-a făcut mai mult decât să - mi îngrașe mai mult tenul...:/ Și dacă le storc rămân semne pentru că am pielea sensibilă. Altceva mai recomanzi?

| Denisca_Bebe_1997 a răspuns:

Poti merge la dermatolog. Sau incearca sa iti faci un scrub cu bicarbonat de sodiu, aplica-l pe fata cu miscari circulare. Il lasi 10 minute apoi te dai cu acid formic sau otet. Pe mina m-a ajutat.

| Puffy12 a răspuns:

Si eu am puncte negre, dar nu multe. Eu de obicei, imi fac aburire cu ceai de musetel in care adaugi si o lingura de sare, stai 5-7 min deasupra vasului in care ai pus ceaiul(clocotit) iar dupa, eu le storc cu degetele, evident dupa ce ma dezinfectez pe maini, de preferat este cu vata, iar dupa aceea aplic crema de galbenele(alifie). Recomand crema de galbenele pentu orice problema ai, eu o folosesc in fiecare seara, inainte de culcare, dupa ce ma demachiez si ma spal bine, bine pe fata. Bafta, te pup. P.S: o data pe saptamana poti aplica si miere de albine, catifeleaza pielea si reduce aparitia cosurilor.

| Alecsandra133 a răspuns:

Hei! :* Si eu am problema asta. Pana acum 5 luni am folosit gelul spumant purifiant de la Gerovital si nu am avut nicio problema. Acum o luna-doua mi-a "explodat" tenul. Pe frunte au inceput sa imi apara cosuri mari si mici. Si pe nas imi apareau cosuri mici si rosii laughing Am incercat in ultima luna, cred, toate mastile posibile laughing si cu lamaie si miere, si iaurt. Mi-am dat si cu crema de galbenele, spirulina, un gel revitalizant sau ceva de genul asta si nimic. Zilele trecute mi-am amintit ca atunci cand ii dadeam cu gelul spumant purifiant de la Gerovital nu aveam probleme. Ieri m-am dus si mi-am luat unul de la farmacie. Costa 16 lei, destul de ieftin pentru minunile pe care le face. Chiar daca nu ma crezi, pana astazi, mare parte din cosuri s-au uscat, nu se mai vad si sunt foarte multumita. Am citit pe net ca in 4 saptamani, acneea dispare complet. Trebuie sa te speli cu el dimineata si seara. Nu usuca tenul. Sunt foarte multumita si chiar iti recomand.
Sper ca ti-am fost de ajutor! :*