| maryy91 a întrebat:

Cum ai parul si cum l-ai vrea de fapt? Drept, ondulat sau cret?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il am cret si acum cativa ani nu imi placea deloc, il vroiam drept si asa il tineam tot timpul in coada, lipit de cap cu agrafe multe...pana s-a enervat mama, m-a dus la coafor si m-a convins sa il las natural cum il am eu. happy
Si acum imi place, fiind cret se aranjeaza singur si este si admirat de cei din jur big grin... dar recunosc ca exista momente in care as vrea sa il am drept (si il fac cu placa), ma face mai serioasa happy
Stii cum e, cine il are drept il vrea ondulat, cine il are ondulat il vrea drept...intotdeauna ne dorim ce nu putem avea, sau ce are celalalt (capra vecinului) happy
Cel mai bine este sa il pastrezi asa cum il ai pentru ca probabil pentru fizionomia ta cu el iti sta cel mai bine. happy nu?

20 răspunsuri:
| want2bMajestic a răspuns:

Il am cret... vrei sa zici ca nu imi sta bine?

| DenissaDeea a răspuns:

Am parul lung, saten deschis si''ondulat/buclat'' putin, imi place asa cum e, nu i-as schimba nimic, cel putin deocamdata.

| Nastia a răspuns:

Il am cret doar cand e ud putin si in rest sta putin ondulat,. as vrea sa fie drept,.happy

| Ben. a răspuns:

Acum 20 de ani aveam parul ondulat, era bine asa.

daniela
| daniela a răspuns:

Il am drept si foarte moale... e greu de aranjat ca nu prea sta. Mi-ar place si mie sa am un par pe care sa ste bine fara sa stau sa-l mai aranjez

Janina
| Janina a răspuns:

Am parul cret si imi place, e sanotos si frumos...cand doresc iau placa si il fac drept happy

| Bishop a răspuns:

Il am drept si saten. Imi place si nu vreau sa-l schimb big grin

| Bishop a răspuns:

Tu cum il ai? smug

| Bishop a răspuns:

Tu cum il ai? smug

mlm
| mlm a răspuns:

Am parul putin ondulat, lung si blond cu suvite fucsia.Imi place asa cum este, nu vreau sa fac nici o schimbare la el, deoarece imi sta bine asa cum este.

| Sara2 a răspuns:

Eu il am ondulat saten f deschis si foarte lung as vrea sa il am drept tzipla... dar din pacate mil fac cu placa stau cate 2 ore jumate sad

| eeeeeeeeee a răspuns:

Am parul ondulat si ondulat e cum vreau sa il am.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu am parul drept si imi place asa cum este.love struckAtunci cand vreau sa il am ondulat sau cret il impletesc sau imi pun bigudiuri.happy

| maryy91 explică:

Si al meu e un pic ondulat si saten.Ca sa-l am cret il dau cu spuma de par iar cand il vreau drept folosesc placa.In fiecare zi e altfel big grin

| mary05 a răspuns:

Parul meu nu e nici cret nici drept cum as vrea. e un pic ondulat si nu sta de nici o culoare, cam de 2, 3 ori pe saptamana mi-l indrept cu placa.Acum 2 ani l-am avut permanent. dar s-a deteriorat in timp. Ce n-as da sa am parul drept, sa nu ma mai chinui cu placa.confused Si ca sa-mi fac indreptare permanenta nu se merita, se arde foarte tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi e drept dar se termina cu o "ghiara " de pisica deci nu'i drept perfect sad eu mi'l doresc 100% drept.

| yael a răspuns:

Cret si il vreau putin mai drept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am parul drept si foarte moale si as dori sa il am un pic ondulat

| Biby a răspuns:

Buna.
Acum il am foarte drept pana la varfuri.Varfurile sunt intoarse in toate partile.As vrea sa am parul drept si la varfuri.