Cu vata, pe pielea capului. Apoi iti iei un pieptene f des ("pieptan de paduchi" il chema pe vremea lu ceausescu), pui vata intre dintii lui si pui pe cineva sa te pieptene de la radacina suvita cu suvita ca sa scoti lindinii (atentie, ustura!). Nu mai stiu daca trebuie sa te speli pe cap dup-aia. Daca n-ai parul lung scapi intr-o saptamana (eu am luat in clasa a 1-a si aveam parul pana la mijloc aproape... ma chinuia mama seara de seara).
Din cate stiu eu ca si cum te-ai spala pe cap... iar dupa juma de ora te speli pe cap
Din ce am citit pe net stiu ca trebuie aplicat cu un putina vata pentru a nu deteriora parul...nu stiu daca mergedar poti sa iti speli parul si dupa aceea sa te faci cu spray de muste sau de tsantsariinvelesti parul in prosop chic il lasi cam vreo 1 ora apoi speli iarasi parul si au murit totiasta stiu ca merge...si ca sa nu se mai vada chestiile alea albe de pe firul de par(am uitat cum se numesc) iti vopsesti parulstiu ca suna cam ridicol dar daca nu poti sai iei de pe fir ii colorezi si nu se mai vadsper ca te-am ajutat
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.
Pup