Pantofi de babe pensionare care au monturi si varice, cum sa porti asa ceva oribili, o femeie este eleganta doar pe tocuri nu in orice pantofi de 2 lei, tu ce varsta ai ca nu cred ca ai 60 de ani dar ai gusturile uneia de 60
Nu cred că sunt eleganți pentru vârsta ta, iar după cum arată marginile, am impresia că vor crea iritații, dureri, urme sau transpirație. Pot să greșesc în tot ce am spus, dar tu știi cel mai bine.
Foarte cuminti. Probabil ca te-ai gandit ca rezista la umiditate. Nu sunt rai daca te prinde ploaia, am ceva la fel dar pe maro, de la alt producator. Imi place ca sunt rotunjiti la varf si sta piciorul comod. Ai mei sunt insa prea ficsi, asa ca s-a jumulit pielea din interior la spate. O jumatate de centrimetru in plus fata de marimea piciorului ar fi fost perfect la modelul asta. Iti spun ca sa nu iti faci socoteala ca se lasa. Ghetele de piele facute pe stil vechi sunt rigide.
Pentru ca sa te simti odihnita si sa nu faci bataturi, iti recomand aceasta marca sau R&R sau Green Foot. Au sandale si pantofi foarte moi in interior. Desi din punct de vedere estetic unele modele nu sunt cine stie ce, cand ii incalti intelegi de ce ii prefera foarte multe femei, babe sau nu
https://epantofi.ro/p/pantofi-rieker-l7177-00-schwarz
Mulțumesc frumos!
Cu drag. Am uitat sa iti spun ca nu cumpar pantofi online decat daca stiu deja ce marime imi trebuie si ce model (de la un model de pantof la altul iti poate trebui alt numar si mai ales de la un producator la altul). Asa ca mereu merg in magazin si ii incerc, in felul asta ii si vad mai bine si pot sa verfic si daca sunt din piele sau nu, cat din ei este piele si cat nu, mai vad si alte produse, ma mai gandesc... Daca ai posibilitatea, te sfatuiesc sa faci la fel.
Dacă ție îți plac, nu contează părerea celorlați!
Personal mie nu imi plac genul acela de pantofi, prefer cei sport