| alexandradlr a întrebat:

Cum ar fi sa schimb culoarea la păr în albastru sau verde?
Unele fete spun ca e fain, dar altele spun ca nu e avantajos. Ai mei au spus ca aș părea nebună.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l asa natural ca ai un par frumos. Ascultati parintii ca ti au spus o vorba utila.

| RxTx a răspuns:

Eu am avut parul mare lung oana sub omoplari cand am rerminat liceul
Dar na pus o fata daca vreau sa ne mutam impreuna sa ma tund
Si m-a dus la coafor si m-a tuns scurt laughing
Dar eu ws fi vrut sa mi-l vopsesc in culorile curcubeului

Nu sunt hommosexual nici nu stiam eu pe wrunci ca acele culori sunt alese de ei ca sa ii reprezinte.

Dar asta era in capul meu sa imi vopsesc parul in culorile curcubeului

| SilentRain a răspuns:

Arată frumos, e altceva
Dar... poate să iese nașpa și spălăcit, in plus trebuie sa îți menții culoare și asta dăunează părului

| Kiara7 a răspuns:

Dacă îți dorești să-l vopsești, arunci fă-o. parul creste, asa ca de ce sa nu-ti faci o schimbare temporara dacă asta vrei? depinde și de culoarea parului tău. dacă esti bruneta nu se va prinde deloc dacă nu te decolorezi. la saten poate da, dacă este mai deschis, iar la blond e evident ca prinde cel mai bine. totuși, trebuie sa ții cont ca va trebui sa îl revopsesti des, bănuiesc ca la vreo 2 luni, ca se duce din culoare. acum tine cont și de rădăcini, ca vor creste. dacă te decolorezi, trebuie bineînțeles sa o faci periodic la câteva luni, fiindcă nu va arata plăcut parul albastru cu rădăcini de culoarea ta naturala.