Inca ma uit la ea si iti zic :trebuie neaparat sa adaugi ceva:
1.Cureaua(aici ai de ales pe ce culori vrei sa mergi, vii, non, inchise)Lata, cam 3, 5 cm, poate 4
2. Un lantic mai bling-bling in ideea de a da culoare tinutei.
3. Poti incerca chiar o esarfa mai mica, daca nu ai lantic, cu toate ca ar sta mai bine cu un lantic in toate culorile
4. O bentica, sau macar o clema in par(preferabil aceeasi culoare cu cureaua)
Te pup:*
Rochia e destul de simpla. Un stil mai country sau ceva de genul`. Parerea mea e sa o asortezi cu o curea/centura maro.Ar da destul de bine atat din punct de vedere cromatic cat si stilish.
Succes!
Bun. Ar arata mult mai bine cu o curea subtire dar colorata, rosu etc, si neaparat sa-ti pui niste accesorii colorate care sa mai aromonizeze tinuta, O bratara sau ceas, ceva lant mai casual etc. Nu uita de unghii, daca ai putea sa ti le faci de aceeasi culoare ca si cureaua ar fi perfect.
Distractie placuta:*
Pune. i o curea lata neagra, categoric. Fara pare a fi o uniforma de care o purtam in clasele primare. Ii mai trebuie doar un sort albastru...
Ar merge o curea subtire, nu lata. avand in vedere ca este cu model patratele... s-ar vedea mai bine cu una subtire ca sa nu fie apoi prea incarcata combinatia. mult succes.
Buna! hmm...eu sunt de acord cu tine si mie imi plac chestiile simple, dar rochia aceasta parca e o camasa de noapte, nu rochie.ar merge mult mai bine cu o curea, dar nu foarte extravaganta, incarcata sau mai stiu eu ce. s-ar potrivi o curea simpla. sper ca te-am ajutat
lilboutique întreabă:
BlackScribble întreabă: