| RooN a întrebat:

Cum ar trebui sa fie imbracat baiatul visat de voi, ca sa arate cat mai >bine?sadasta pentru fete)

Răspuns Câştigător
| cretzufinish a răspuns:

Indiferent de imbracaminte importanta e curatenia si modul cum o porti.winking

32 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| hamsterx a răspuns:

Nu in trening!
pai ce sa zic...sa fie ok.adica,blugi,un tricou/hanorac si adidashi/tenesi in picioare.nu prea complicat, cu pantofi cu varf ascutit si mai stiu eu ce, sa se vada ca are putin gust happy

| viatadecacatt a răspuns:

Sa aiba o pereche de jeansi, un tricou frumos sau hanorac si tenesi de preferat skaterihappy.

| @@ a răspuns:

Niste adidasi adio in picioare:X
asa un bigmen de la element sau etnies sau volcom
niste blugi cu turu lasat asa larguti
si o geanta intr-o parte
si parul mare:X
si cioc
ahh
gatalaughing)

| Ana a răspuns:

Nu ceva de genul costum, cravata... ceva simplu, jeansi, un tricou frumos [depinde cum e vremea] si cam atat big grin

| Victoria a răspuns:

Cat mai elegant posibil si cu o doza de parfum tongue

| me_3408 a răspuns:

Pai un tricou, niste blugi tenisi iar parul(chiar daca nu mai intrebat big grin) sa aiba o creasta( nu din aceea imensa, micuta dar sa o aiba big grin) dar nu cu trening sau in costum(la ocazii speciale da) big grin

| NuConteazăCine a răspuns:

Depinde de ocazie laughing Dar totusi, as prefera sa fie imbracat cu un tricou dragut si hanorac, blugi, adidasi... laughing (si mult parfum :X) daca se mai adauga si o freza tare, at e ok!
Mie nu-mi plac baietii care se incalta cu pantofi/bocanci :-& Acum depinde de gusturile fiecarei fete! Daaaar... cel mai important este sa fie thinking fresh rolling on the floor
Cat despre baiatul visat de mine... acesta nu s-a nascut inca rolling on the floor Glumesc, ma multumesc cu un baiat dragut + un comportament ok tongue

| rapidista a răspuns:

Ador sa vad un baiat imbracat cat mai hip-hop, adica blugi cu turul lasat+tricou+hanorc(mai largi) si skateri. In lipsa imi plac si baietii imbracati sport... Urasc baietii imbracati la costum, pantofi, tricouri stramte sau pantaloni skinny. Iar ca freza imi plac baietii cu sapca(daca ii avantajeaza) sau daca nu ceva simplu si care sa le stea bine...

cami
| cami a răspuns:

In ce te simti tu bine si comod. Este mai importanta atitudinea, decat niste toale. Ce rost mai are daca tu esti intolit cu haine scumpe, dar esti rezervat si plictisitor? N-ar fi mai bine o pereche de ginsi si un tricou, relaxat si natural?

| xibalba a răspuns:

Sosete in picioare si o cravata. E mai mult decat suficient.

| Demoiselle a răspuns:

Deci:D eu stiu ca cel mai important este caracterul, dar daca tot ai intebat... mi-ar place sa poarte pentru numele lui Dumnezeu camasa:X. Imi par atat de draguti baietii care poarta camasa:X! De asemenea pulovere de genul: http://www.bazuka.ro/5402-5448-large/vans-pulover-barbati-speckle-negru.jpg
http://www.licitatii-electronice.ro/produse/files/img8672.jpg
si sacou (nu doar la ocaziile speciale)! In picioare niste tenisi draguti, nu chestii lucioase si sclipicioase de cocalar, pantaloni simpli, blugi. Asta-i genul de vestimentatie care imi place mie la un baiat!:X ăăă si mentionez ca ma enerveaza la culme persoanele cu trening nike/adiddas si cu pantofi cu varf ascutit in picioare si cu tricouri portocalii lipite de ei:|

| rucsybelle a răspuns:

Paii laughinglaughing fiecare cu gusturile sale happy

| RooN explică:

Chiar am al doilea pulovor dat ca model de Demoiselle big grin

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Jos textilalaughing

| Demoiselle a răspuns:

Pai RooN draga, ce mai... esti baiatul ideal!batting eyelashes

| madalinutza a răspuns:

Hellohappy
mie imi plac si baietii elegantzi la costumlaughing. sau in trening.
dar nu tot timpul
depinde la care cum le sta binehappy
sincer nu prea conteaza imbracaminteahee hee
dar imi plac baietii cu frezele aranjate.
niste jeansi sau un pantalon negru.happy
bluza normala hanorac si geacahappy
pe vremea asta si un fular
niste adidasi sau tenisihappy
si cu o tona de parfumhappy

lolita
| lolita a răspuns:

Eu intotdeauna am avut o slabiciune pentru barbatii imbracati la costum.
dar in primul rand barbautul perfect trebuie sa fie ingrijit : sa miroase bine, sa aiba unghiile curate si taiate, pantofii impecabili si in primul rand sa nu aibe baraba de trei zile.

| criss:) a răspuns:

Blugi albastrihee heeskateritongue si un tricou:Xsimplu... nu la costum si papionlaughingoricum ce e inauntru conteaza(nu va ganditzi la prostii)laughingadica sufletul si cat de mult m-ar iubiihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eu si daca se intampla cu un tip adept al stilului hip hop sa se indragosteasca de o fata cu stilul emo? Aducem pistolul si ii amentintam? Mi se pare o mare prostie ce ai zis tu.
Extremele se atrag scumpa meawinking, doai oameni care au lucruri in comun vor avea o relatie banala dupa un timp. Si daa chiar a fost iubire la inceput nu o sa mai fiewinking. Si se ajunge la despartire sau la inselare pentru ca parteneru sau partenera devin o parte din rutina celulalt.

Pai pe mine ma dat gata o aparitie a fostului iubit :
- o camasa alba [calcata si la ultima dunga laughing ] cu vreo 3 nasturi descheiati smug
- o pereche de blugi
- adidasi albi
Doamne ii statea incredibil si era adorabil de sexy.
Deci nu prea imi pasa cum se imbraca un baiat, nu e mult de zis cum trebuie sa se imbrace EL ca doar EU contez, nu laughing.

Daca ar fi o tinuta care as adorauo la un baiat ar fi compusa din :
- un tricou alb cu un imprimeu foarte colorat
- o pereche de pantaloni negri, largi. nu pe picior dar sa fie drepti ca model
- o pereche de converse, mai sus de glezna [[ dar siretu bagat doar pana la glezna nu si in acele cateva gauri care urca spre picior, si pantalonii bagati in ei
- o pereche de ochelari
Si cu siguranta ma dat pe spate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bluza super cu pantaloni largi

| Michael Imola Jackson a răspuns:

Imbracate cum vrei sti de ce? cine te iubeste asasa iubesti indiferent ce ai pe tine

| Aries90 a răspuns:

Sa nu fie imbracat.batting eyelashes laughing

| Pink Panther a răspuns:

Poi depinde si ce varsta ai. daca esti la liceu, cred ca o pereche de blugi albastri si un tricou misto e mai mult decat ok.Mereu mi-au placut baietii care se imbraca in roz:-x...astea nu inseamna ca trebuie sa te imbraci si u in rozlaughing. Trebuie sa te alegi haine cu care sa iti stea bine si, sa se vada cat de bine lucrati sunt muachii tailaughing. asta daca sunt lucratitongue
Succeswinking

| ankaaa a răspuns:

Cand m-am indragostit de actualul prieten era imbracat cu o camasa alba, cu gulerul ridicat, putin descheiata(ii statea extrem de bine pentru ca are tenul inchis la culoare), cu blugi largi (dar nu foarte largi) cu adidasi albi, pierce in buza.si o tona de parfumlaughing

Dar in general imi plac baietii care poarta blugi largi, un tricou simplu sau funky, un hanorac largutz, skateri, parfum, accesorii(pierce, medalion) ceva de genu`.

| Barbie a răspuns:

Ceva in genu T. I. love strucklove struck:

| TheToxicNightmare a răspuns:

Simplu dar pentru mine sa fie cool.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac hainele pe care le poarta skaterii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haine de repar adidasi cu limba pe afara cu parul facut si cum te porti (cum imi place mie)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi cred ca mai bine te-ai imbraca cu niste tenesi sasu o pereche de skateri cu niste blugi purtati in vine ar fi misto si ar mai fi bine sa si un hanorac cool si o sapca mai misto.Depinde de ce stil ai u!