Buna
Cat mai decent si gust bun
Pantalon/camasa si sacou.
Ori pantaloni+camasa...
Succes in anul nou scolar!
Fusta minuscula, un tricou mulat pe tine, sa-ti faci doua codite, pantofi de culoare rosie, neaparat sa te machiezi strident, sa mesteci guma si sa faci baloane.
Dureros! Am fost azi, in prima zi de scoala la liceul pe care in urma cu multi ani l-am parasit spre a-mi cauta un rost. Am vazut elevi de clasa 9-12 imbracati cum nici cu gandul nu gandesti, incat la un moment dat nu mai puteai sa faci diferenta intre profesorul diriginte si elev. Am vazut elevi/eleve stand cu profesorii lor de vorba cu ochelarii de soare pe nas, cu telefonul in mana (boala nationala), cu cine stie ce domnisor/domnisoara imbratisat de parca ar fi fost in vacanta. S-au schimbat foarte multe si din pacate in rau. La festivitatea de deschidere erau foarte putini elevi in comparatie cu alti ani cand nu aveai loc sa arunci un ac.
Tot mai bine era pe vremea mea, poate si a ta cu uniforma.Am purtat timp de 12 ani si nu am murit. Exista acea difenta intre elev si profesor din punct de vedere vestimentar.Si acum mai sunt scoli in care uniforma se poarta.
Da am purtat uniforma si numar matricol, cusut cu simt de raspundere-altfel o incurcam. Da am purtat o uniforma care era foarte frumoasa si era din bumbac 100 % si nu elastan sau cine stie ce fibre.
Depinde in ce an esti.
De obicei...o fusta decenta si o camasuta alba..mult succes.
BadAngel3 întreabă:
MaryMaria333 întreabă: