Http://www.google.ro/......Http?/url
Sper ca te'am ajutat si incerca sa te machiezi cat de rar poti, nu e deloc recomandat sa te machiezi de la varsta asta.
Bună,
Cel mai bine este să nu foloseşti fond de ten pentru că vei ajunge să ai un ten de căcat.Foloseşte o pudră minerală. Este ceva mai scumpă dar îşi merită toţi banii.
Rimel şi un pic de gloss ar trebui să vină în completare.
Pentru alte detalii, mesaj privat.
No make-up de la varsta asta mai ales pe timpul scolii. Sau te poti sa cu putin rimel.
Daca ai cearcane sau cosuri poti folosi un anticearcan,putin blush, un fard deschis, rimel si luciu de buze deschis la culoare atata timp cat esti mica.Ai grija sa te demachezi in fiecare seara si sa te dai cu crema dupa.
Si eu am aceeasi varsta si de obicei ma machiez cu rimel la care mai adaug un contur cu dermatograf negru, verde, alb. Daca vrei poti folosi si un luciu de buze sau un ruj nude sau roz deschis.
Ok domnisorica a cerut sfaturi de machiaj nu a intrebat daca are voie sau nu! este decizia fiecaruia de la ce varsta incepe sa se machieze.Acum reveind la machiaj cred ca ar trebui sa nu te machiezi foarte strident pentru ca da mult mai bine machiajul mai natural.Foloseste rimel, creion pentru contur, putina pudra in obrajori si ceva pe buze(gloss sau rus). Adapteaza-ti machiajul la stilul hainelor si bineinteles la forma si culoarea ochilor:*:*
Cat mai natural, un gloss de buze dragut, niste farduri de culoarea pielii si fond de ten
Pai la vasta ta tenul inca este plin de vitalitate si nu cred ca trebuie sa te machezi prea tare inca de la aceasta varsta. Ar trebui, dupa parerea mea, sa folosesti rimelul si luciul de buze, doar atat.
La 13 ani cred eu ca nu ai nevoie de machiaj, deoarece iti va trebui pe parcursul vietii vei ramani fara gene draga daca te vei machia zi de zi dar daca doresti asa de tare nu vulgar, e foarte mizerabil