Pai.
1.is baiat
2. ochi albastri
3.parul negru (culoarea originala este blond dar m-am vopsit )
bft
Cu alte cuvinte, dragii nostri useri TPU, vor sa-ti zica ca esti urat. Nu e capat de lume. O fata te va placea pentru caracterul tau.
1. Imi arati jumate' de poza, indescifrabila.
2. Nu ma intereseaza cum arati, sunt baiat.
3. Nu ma intereseaza aspectul fizic, ci mai mult educatia pe care o ai si ce ai in cap.
4. Pot fi sincer ca atunci cand pui o astfel de intrebare, inseamna ca esti un baiat frustrat, nemultumit de fizicul sau. Incearca sa iesi din starea asta, sunt lucruri mai primordiale pe care le-ai putea face in viata pentru a te inalta, decat a te interesa cum arati. Remember, si Fat-Frumos se urateste la un moment dat.
Daca ai avea si tu putin grija de tine ai arata super bine!
Eu iti propun sa iti schimbi mai intai frizura, apoi sa-ti faci niste suvite blonde, cam asa ceva:
http://www.tunsori-noi.com/files/images/Men_Hair_Style_Tips.jpg
Apoi du-te la magazin si ia-ti niste haine cool, pune-ti un cercelus finutz in ureche, da-te cu putin fond de ten daca ai imperfectiuni, ia-ti un parfum cu o aroma puternica. Tine cont de sfaturile mele ca o sa ai de castigat:D si n-o sa mai zici niciodata acest cuvant ''nasol''. Daca ai fii din orasul meu te-as face perfectiune de baiat:d
P. S: daca vrei sa vb da-mi un mesaj cu id-ul tau;)
Sincer?
Pari un prostovan care fluiera dupa fete si tipa dupa ele "halo gagica, imi dai si mie un nr de telefon?"
Incearca si mai optimist...nu-i capat de lume!
eu cred ca atitudinea te face asa...nu fi suparat, trist pentru ca asa nu rezolvi nimic
daca ai fi plin de viata si sa nu te intereseze aspectul fizic cred ca oamenii te vor placea mai mult
exista oameni care nu sunt asa de frumosi ca tine si au iubite, ei iti demonsteaza ca se poate...totul sta in atitudine, care se poate schimba
nu incerca sa iti plangi de mila, ca n-ai de ce
iti faci mai mult rau
Iati din dulap cele mai frumoase haine, aranjeaza-te si zambeste!
De ce sa fie altii mai buni decat tine?
SUCCES!
Derye da cine te-a mintit?
ia aratami mie o fata care o sa ma placa pentru caracterul meu
ele vor aspect fizic nu caracter cica
asteas povesti de adormit copii
multumesc oricum pentru sinceritatea voastra
clar sinceritate
pai daca uh crezi eu zic ca ...cam nasol incearca sa nu fumezi, nu sta mult la calculator, nu bea, nu sta mult in fata televizorului, maninca regulat culcate la ore nu tarzii si eu cred ca o sa arati taree
Maninca regulat, nu sta mult in fata televizorului si calculatorului, culcate la ore nu prea tarzii, fa sport cred ca asa iti mai revii si uh
Esti simpatic(sper-din cate vad eu in poza ta)bafta la fete...si un sfat-nu fi taran...