Ulei de ricin, aplici cu un betisor de urechi.
Ai grija sa nu intre in ochi.
Ulei de ricin sau consumul de vitamaina B, E si A este pentru cresterea părului...dar sprâncenele cresc ele singure, depinde de genetică.
Ce exista anume vitamina B E și A? Mie nu mi creste parul deloc de la umeri și eu foarte des și creț și am încercat ulei de ricin cu ulei de măsline și niciun folos?
Si eu il am creț afro, eu in liceu mă faceam cu placa de par sa fie drept, timp de un an zi de zi, nu îmi placea părul creț, până când s-a ars parul meu până la gât aveam părul, singurul produs care mi-a salvat parul și mi-a crescut după 1 an, putin, este ulei de măsline. Dacă in liceu nu ma dadeam cu placa de păr, acum il aveam până la sanii parul meu creț, eu acum il am puțin peste umeri. Acuma am crescut si îmi place părul meu creț afro pentru ca am învățat cum sa il aranjez... mă uit pe YouTube si pe tiktok si acum îmi înțeleg mai bine părul creț...
Eu m-am saturat de el și m-am saturat sa Rada fetele de mine și e și greu cu banii sa mi cumpăr tratamente? pentru al avea drept dar o sa mă fac cu placa din nou alt ceva n am ce sa fac
Nuuuuu,o sa îl distugi rau, o sa ajungă sa fie si mai scurt, il arzi, încearcă extensii păr creț... până îți crește părul... putem sa vorbim pe Instagram?
Mă găsești pe Facebook cu tot același nume și aceeași poza
Uleiul de ricin este cel mai indicat in cresterea genelor si sprancenelor. Dupa ce te demachezi seara, poti avea un ritual prin care sa apici cu o discheta demacheanta ulei de ricin pe sprancene timp de 2-3 luni, ar trebui sa ai rezultatele dorite. Fara a te mai pensa intre timp. Ti le poti remodela dupa acest procedeu cosmetic. Succes!
anonim_4396 întreabă: