Pai...
In primul rand, vreau sa stiu daca ai o relatie de prietenie cu ea, adica va intelegeti bine. Daca da, inseamna ca stii ce ii place. Daca nu, atunci vorbeste in fiecare zi cu ea ori face2face ori pe net, la telefon, etc. Apoi scoate-o in oras la un suc, la o plimbare prin oras si vezi ca la suc tu platesti! nu ea. Cumpara-i o ciocolata sau ceva dulce ce ii place ei. Va puneti pe o banca, discutati, glumesti cu ea. Dar nu o saruti si nu o iei in brate! Eventual când va vedeti va pupati pe obraz si asta si la plecare o faceti. Abia cand iesiti la a2a intalnire daca e va sarutati dar inainte afli daca te place so vezi ca inainte sa o saruti la a2a intalnire, când iesiti ii iei o floare si mai incolo va puneti iar pe banca si o intrebi chestii gen: simti ceva pentru mine? Ma placi? Daca zice ca da ii spui si tu ce simti pentru ea si dupa aia o iei de mana si o intrebi daca vrea sa fiti impreuna, si o saruti si o iei in brate si gata.
Am o relatie de prietenie adica nu chiar de prietenie sunt intr-o relatie cu ea..biiam poti sa te uiti la intrebarile mele si sa vezi si cealalta intrebare mersi anticipat!