Eu pentru asta folosesc 2 tratamente pentru unghii: Regetis si Farmec. Le-am luat de la farmacie si sunt ieftine. Poti cauta pe internet despre ele. Pup.
Bună, Maria!
Păi eu știu că poți folosi zeama de lămâie, adică eu am folosit-o și știu ce zic, le întărește și le dă o strălucire naturală. Tot ce trebuie să fac e să pui zeamă de lămâie in ceva si sa tii unghiile acolo pentru 5 minute, poți să repeți operațiunea cand mai ai timp.
Alt truc poate fi și fixativul, aplici pe unghii și strălucesc + că le întărește.
Apropo, mai poți folosi și tratamentele pentru unghii de la Avon/Oriflame.
Sper ca te-am ajutat, astept funda. Pa, pa :*
In fiecare seara le masezi cu ulei de masline si lasi sa actioneze 15 min sau peste noapte. Minim 10 zile. Iar ziua aplica tratament de la Farmec cu vitamina b5.
Eu zic sa incerci sa le tii in gelatina, am incercat si s-au intarit destul de repede, apeleaza la solutiile naturiste..Ai doua avantaje:nu folosesti produse care iti pot dauna si economisesti si bani.Mai poti gasi si aici: https://www.google.ro/......tps?/webhp :):*
Uleiul de migdale, avocado, argan, masline ( orice ulei mai gras ) tinut la microunde pana se face fierbinte si aplicat pe unghii cu o pensula ajuta mult la intarirea unghiilor, o sa le simti imediat foarte tari. Pentru exfoliere eu am folosit cu succes tratamentul farmec cu vitamina b5 m dar e musai sa folosesti si ulei ca sa ai unghiile si cuticulele hidratante pentru ca usuca rau tratamentul asta.
Lămâia conține multe vitamine și ajuta la creșterea unghiilor mari și sănătoase și mai poți folosi întăritor de unghi incolor.
Aplică ulei de ricin cu puțină vată pe unghii după ce le-ai înmuiat un pic în apă caldă.
Acceiasi problema am avut-o si eu cu unghiile si tocmai de aceeia iti recomand sa folosesti cu incredere uleiul de unghii de la Avon. Rezultate garantate!
nutza întreabă: