anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea"sa imi modelez" corpul? adica nah...:-)) sa imi fac pisioare mai dragute, fund, sani etc?

Nu vreau rasp de gen"mananca plastilina" etc

mersikiss

7 răspunsuri:
| Miruna_7873 a răspuns:

Sport.

| Parker a răspuns:

Pai mananca sanatos si fa sport.Multa gimnastica si aerobica.
La care poti adauga niste masaje(care nu sunt accesibile pentru toata lumea).
Nu am detaliat ce inseamna mancat santos si ce inseamna sport. Cauti pe gugal, prietenul nostru, "mancare pentru cura", "exercitii aerobica","exercitii gimnastica" etc si te asigur ca ai sa gasesti.
Dar pot sa-ti vand un pont... Un barbat vede ce-i drept fizicul si zice se zice ca noi suntem niste devoratori de "forme", insa daca personalitatea si acel "ceva" aprinde o scanteie in inima unui barbat poti fi cat de urata ca el te va adora ca cea mai frumoasa femeie. Pot concluziona ca 70-80% din flerul unei femei este dat de personalitate, de inteligenta si de aura interioara.

| babydolldeea a răspuns:

Sani=flotari, daca faci flotari iti intaresti muschiul sannilor
fund si picioare orice exercitii care lucreaza picioarele eu mai fac din cand in cand genoflexiuni si sa mai modelat un pic fundul

| deedee_3754 a răspuns:

Am citit ceea ce ai scris. :*
Este adevarat ca si eu imi doresc sani mai mari, mai ales ca majoritatea colegeleor mele ii au mari, desi am 14 ani.
Am sa incerc si acel lucru cu autosugestia, si am vazut ca cineva a spus de telina: cum trebuie sa o prepar sau cum se mananca?

Inca ceva. Dupa cum probabil ati auzit, este necasr sportul.
Dar exista si exercitii speciale pentru cresterea sanilor.
Uitati mai jos:

1. Stai dreapta, in picioare si incordeaza-ti fesele si abdomenul. Ia o minge mica intre palme preseaz-o 5 secunde, apoi relaxeaza muschii. Repeta de cateva ori.
2. Mentine pozitia corpului si indicatiile din primul exercitiu, dar ridica mingea deasupra capului. Repeta exercitiul de cateva ori.
3. Tine mingea la spate si repeta de cateva ori incordarea si relaxarea muschilor o data la 5 secunde, ca in exercitiile anterioare

sper ca te'am ajutat :* funda?batting eyelashes

| haiZI a răspuns:

Ajuta plastilina?
Mananca echilibrat si fa regulat sport.pa

| Deeliaa a răspuns:

Mult mult sporthappy