| Ingrid16V a întrebat:

Cum as putea sa invat sa merg bine pe tocuricrying( Pt ca nu stiu si imi plac la nebunie incaltamintele cu toc:-(?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Avertisment: incaltamintele cu tocuri (marimea mare si medie) cu trecerea timpului provoaca probleme coloanei vertebrale si risti sa ajungi cocosata dupa cativa ani.

| MMihai a răspuns:

Nu trebuie, cât ești în creștere, să umbli cu tocuri.
Deci până la 20-22 de ani nu trebuie, să umbli cu tocuri.
Le explica profa, de biologie fetelor, de ce nu este bine medical, să umbli cu tocuri, cât ești în creștere, dar eu nu am fost atent, că eram băiat.

| iFollowRivers a răspuns:

Iti cumperi o pereche, si exersezi prin casa...o sa te obisnuiesti.sa incepi cu un toc mediuhappy

| theBella a răspuns:

Exersand mult.sa nu incepi cu tocuri foarte mari. dupa ce te obisnuiesti cu tocuri medii, incepi sa exersezi cu tocuri mari! o sa fii experta! asa m-am invatat si eu si acum pot sa alerg pe tocuri!:;

| bybuu13 a răspuns:

Iti cumperi o pereche si stai incaltata cu ei prin casa big grin kiss

| JJRosa a răspuns:

Incearca sa mergi cu tocuri in locuri cat mai dificil de umblat...cu scari, pe zone mai alunecoase-cum ar fi gresia si ai sa te obisnuiesti in timp.Incearca prima data cu tocuri mai mici si apoi cu cat te obisnuiesti poti sa iti iei ceva cu toc mai mare.Mie acum imi este foarte usor sa umblu pe tocuri de 10- 12 cm pentru ca de fiecare data cand ies in oras port tocuri si m-am obisnuit. Vad multe fete pe strada care nu stiu sa mearga pe tocuri ceea ce e trist, daca chiar nu poti sa mergi frumos cu ele mai bine nu mai porti. Daca nu reusesti sa mergi pe tocuri mai subtiri poti purta platforme sunt foarte usor de purtat, abia daca simti ca le ai in picioare

| Ingrid16V explică:

Da am, mai multe perechi:X Am incercathappy dar tot nu pot merge binecrying

| Fartie a răspuns:

Te plimbi ...la deal, la vale...te duci la magazin sau alte activitati si te inveti repedebig grin funda?

| Elisabeta1401 a răspuns:

Nu iti recomand sa mergi pe tocuri de la varste foarte mici dar daca tu chiar vrei incearca sa porti prin casa niste tocuri de marime medie si incearca sa mergi cu o carte pe cap fara sa o tii. Incearca de multe ori pana mergi drept si nu iti mai cade cartea de pe cap. Cartea trebuie sa fie destul de mare dar nu chiar foarte grea. Funda? :X

Întrebări similare