Naturala? Parerea mea e sa pui accent pe ce ai acum, schimbatul culorii e un moft, nu-ti distruge parul pentru ca nici un "tratament" fie el babesc sau mai modern nu e garantat 100%. Poate e bun pentru fir dar poate dauna pielii capului si/sau radacinii parului si ai sa regreti.
Este ceai Henna Kina sau Henna, nu stiu cum ii zice sigur (natural)
Are si culoare neagra si rosie si castanie.
vezi mai jos, pe forum, cum se foloseste
http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=369&st=80
De ce sa te vopsesti?
Mai degraba fa-ti o frizura eleganta, care ti se asorteaza, care-ti place si tie, si celor din anturajul tau! Poate sa faca minuni!
Femeile din dorinta de a fi "altfel" sunt capabile la orice, fara sa-si dea seama ca narural este mai bine, eventual cu mici corectii insesizabile. Uite la Marinela Nitu ce buzoaie si-a tras, acum e buna de speriat copiii ca sa fie cuminti. Nici Elena Basescu nu-i mai atragatoare cu buza a la Angelina Jolie (multe fete s-au prostit ca sa arate ca Angelina si parca au "buza de iepure" acum)
Daca doresti sa-ti nuantezi parul mai inchis foloseste frunze de nuc, dar daca esti blonda atunci n-o sa obtii o nuanta prea inchisa poate un maroniu.
Daca as fi blonda, si eu as vrea sa ma transform in bruneta... din mai multe motive, unul e inteligenta ...si tot asa, natural, adica sa ma rad in cap si sa ma rog sa-mi creasca par brunet...pentru. ca daca m-as vopsi, ar fi inteligenta artificiala, sfatul meu este sa te razi in cap, si sa pui mana sa citesti ceva cartsi, nu te sfii, intra intr-o biblioteca si iesi de acolo cand ai devorat toate cartsile, apoi asteapta linistit acasa, va iesi par brunet... daca nu, ia-o de la capat cu urmatoarea biblioteca...
Naturala? Parerea mea e sa pui accent pe ce ai acum, schimbatul culorii e un moft, nu-ti distruge parul pt k nici un "tratament" fie el babesc sau mai modern nu e garantat 100%. Poate e bun pt fir dar poate dauna pielii capului si/sau radacinii parului si ai sa regreti.
Eu stiam de frunzele de nuci pentru brunet. dar pentru roscat?
si la ce ajuta urzicile .adica ce culoare obtii?