| dedfgv a întrebat:

Cum as putea sa maschez roseata din obraji care apare atunci cand stau la soare?

FUNDAlove struck
ajutati-macrying

6 răspunsuri:
| Cristinna_8657 a răspuns:

Daaaaa.cu fond de ten.si eu am aceeasi problema, dar imi dau cu fond de ten

| alexdarck a răspuns:

Cu fond de ten fundita

| anndrada98 a răspuns:

Pai daca stai prea mult la soare cu fata iti recomand sa porti niste ochelari sau sa iti iei o sepcuta dinaia cu umbreluta sau sepcuta cu ceva in fata ca o umbrela nu stiu cum se numeste... te poti da cu crema eu iti recomand avon sau daca poti sa aplici lamaie pe fata si sa stai circa 10 minute. daca nu merge iti recomand sa folosesti si machiaj, sper sa te ajute sfaturile mele mult succes ...consideri tu daca merit fundita happy :X

| andreeadragutza22 a răspuns:

Eu zic ca inainte sa te expui la soare date cu o lotiune folositoare pentru piele ca de exemplu NIVEA ssau alta crema sau date cu fard :X eu zic ca e mai bine prima sa te dai cu ocrema pe fate pentru ca razele soarelui iti iti prinde pielea... si ca sa nu o mai prinda si sa te inrosesti mai bine date cu o crema:X pentru fata funda?

| iacob_2737 a răspuns:

Pentru tenul care se inroseste foarte repede la soare recomand crema cu factor de protectie ( 20-30) care sa fie aplicata cu 15 minute inainte de a iesi afara. MAi nou exista si fonduri de ten cu factor de protectie. happy

| DjLuy a răspuns:

Fond de ten!